Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony niepewnyyyy

nie wiem czy chce ja poslubic

Polecane posty

Gość narzeczony niepewnyyyy

wczoraj mielismy powazna rozmowe z moja przyszla zona. Oswiadczyla mi ze po slubie ona zwalnia sie z pracy i bedzie siedziec w domu bo utrzymanie zony to obowiazek meza, teraz zastanawiam sie czy ten slub ma sens!!

Gość no właśnie właśnie
ejjj, Ty się zwolnij... nowoczesność w domu i zagrodzie

spytaj sie jej co zrobi,jak sie kiedys rozwiedziecie ?skad zbierze sie jej na emeryture?a moze fundusz emerytalny tez masz oplacac? powiedz,ze pracowac nie musi,gdy dzieci dzieci beda male,ale w dzisiejszych czasacj jeden pracujacy partner,to zabojstwo materialne

Gość pindziunia123
powiedz jej ze to juz jest przestarzale... teraz to chlop siedzi w domu a baba pracuje

Gość wróżka_Semiramida
Moja magiczna kula i oświecone karty tarota mówią, iż dojdziecie do konsensusu... Ty będziesz pracował legalnie, a ona w weekendy zajmie się rozprowadzaniem ruskich fajek :) Zatem przed Wami świetlana przyszłość, pozdrawiam Was:P

Cóż, wcale mnie to nie dziwi, że masz teraz wątpliwości. Zastanawia mnie fakt, skąd Twoja narzeczona ma takie informacje, ze takie są obowiązki męża? Współczuję mężczyznom, kiedy ich piękna królewna zamienia się z powrotem w żabę!

Gość zws
nie martw sie tym co mowi teraz bedzie duzo gorzej :p

Gość elżbietka23
powiedz jejże w takim razie jej obowiązkiem jest urodzić tobie 8-mioro dzieci wychować je, poza tym sprzątać gotować itd

Gość r43t3
no proszę taka oddana tradycji ... a wianek trzyma dla Ciebie do ślubu?? :P

trzeba jej było odpowiedzieć, że w takim razie: codziennie obiadek, obowiązkowo pyszny, mieszkanie wysprzątane na błysk, codziennie satysfakcjonujący seks, na przywitanie po pracy codziennie dla rozluźnienia - laska, zona zawsze uśmiechnięta i radosna, chętna do pomocy...

Gość co za kobietaD........
faktycznie, teraz jestem w ciązy i maż widzi jak sie męczę (cięzko przechodzę ciążę) i jak maluch będzie w domu to o żadnej pracy nie ma mowy, ale wczesniej i później chyba jesne jest że po to robiłam studia i praktyki zeby robic to co lubie. Co ta dziwczyna zamierza robic całymi dniami? kawka, papieros, sasiadki? - brrrr