Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikos

moja zona miała przede mną 12 chłopaków

Polecane posty

"15 partnerów dla kobiet-- takie są normy narzucone przez UE a dla facetów norma to jedna partnerka? bo PRAWIE same prawiczki na forum " takie czasy teraz nastaly 😴

"a dla facetów norma to jedna partnerka? bo PRAWIE same prawiczki na forum " takie czasy teraz nastaly" powiem wiecej... za 2-3 lats to dziewczyny beda sie chwalic ilu facetow juz zaliczyly i ile ten czy tamten sie opierał 😴

prawiczek i kropka 1987 imperia, taka, ktora nie obcowala nago i seksualnie z facetem, nie uprawiala seksu, orala, pettingu itp takie rzeczy prawik to tylko u nazaretanek :P

"takie rzeczy prawik to tylko u nazaretanek " takie rzeczy to tylko _na papierze_ u nazaretanek coby dobrze w mediach wygladalo :D

"zawiążesz jej z tyłu ręce żeby Cię nie dotykała , założysz jej opaskę na oczy żeby nic nie widziała" o tak to lubie :D

Gość nikos
Do karoolek mam 30 lat żona 35 normalnym jest że miała życie przede mną, jest do tego bardzo atrakcyjna( faceci oglądają się na ulicy). wiem że vo do jej wiernosci i oddania nie musze sie obawiać, bo to sie wie i czuje. To chyba zazdrość o przeszłość niezdrowa ale narazie jest choć walcze z nią i mam nadzieje że już niedlugo pokonam.

Gość karoolek...
i tego ci zyczę ! inaczej zepsujesz wszystko

Przestań o tym myśleć. Ciesz się, że masz fantastyczną kobietę a nie analizuj z iloma wcześniej miała kontakt fizyczny. Nie psuj swojego małżeństwa. Myśl o tym co jest teraz.

dodam jeszcze ze jestes w tej komfortowej sytuacji ze masz doswiadczona partnerke...i z tego sie ciesz !!!!!! Pewnie nie jest kłoda jak wiele innych panien :D

Gość nikos
nie jest kłodą, niektóre rzeczy miałem tylko z nią aż ciary przechodzą jak sie pomyśli o tym

\"To chyba zazdrość o przeszłość niezdrowa ale narazie jest choć walcze z nią i mam nadzieje że już niedlugo pokonam.\" masz prawo byc zaniepokojony. ludzie swojej psychiki nie zmieniaja łatwo w dorosłym życiu... \"nie jest kłodą, niektóre rzeczy miałem tylko z nią aż ciary przechodzą jak sie pomyśli o tym\" sie kobieta nieźle stara :D