Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiutkaaaa

Spotkał się z ex

Polecane posty

Gość samiutkaaaa

Hej, Pół roku temu poznałam fantastycznego faceta. On był wtedy w związku z inną w której podobno był bardzo zakochany, ale mieli małe kryzysiki. Nie wiem co się ze mną stało, że zaczełam do niego pisac smsy, dzwonić, spotykałam się z nim niby przypadkiem ( mamy identyczne hobby) i zapragnełam go jej odbic bo się w nim zakochałam. Miesiac temu on z nią zerwał,ona strasznie płakała ale on jednak zaczął pisac do mnie, dzwonić i nazywac mnie swoim "skarbem". Wszystko było by pięknie bo nawet planowalismy wspólny wyjazd na tydzien za granicę, ale on cały czas ma ze swoją byłą kontakt. Potrafi rozmawiac z nią cąłymi godzinami przez telefon, a ostatnio pojechał nawet do niej bo wkrótce ma miec operację i został u niej 3 dni. Podczas jego nieobecności wysłał mi zaledwie pare zdawkowych smsów. Podejrzewam najgorsze... Co robić, jak sprawić żeby o niej zapomniał?? Pomóżcie!!!

Gość asiiikkkkkkkkkkkk
Postanowilam odbic jej go. Oby kolejna postanowila to samo. Pogodz sie z tym, ze mozesz byc tylko przelotna zabawka a on moze wciaz kochac byla.

Niestety ja też uważam, że jesteś tylko dla Niego kimś, przy kim może spędzić czas, nie myślac o tamtej. Nie można w miesiąc zapomnieć o swojej byłej, a tym bardziej jeśli się Ją bardzo kochało i pewnie nadal kocha, bo w końcu miłość to nie katar... pomyśl o tym!

Gość prawo karmy
co dajesz to wraca do Ciebie. Nic nie pozostanie bez zaplaty. powodzenia :P

Gość wierząca i praktykująca
głupia ona, głupi on No chyba że jestescie nastolatkami, to mozna wybaczyc. Nie wiadomo, jak to bedzie, moze być tak, a moze byc tak. Zobaczy się.

Gość jezoo
Właśnie!!Bardzo dobrze ci tak!!!!!!Nie odbija się chłopaków.Życzę ci,aby wrócił do byłej.Tak się nie robi idiotko.

Nie rób drugiemu co tobie nie miłe! Jezeli faktycznie ją kochał a to ty rozbiłaś ten związek to raczej go przy sobie nie zatrzymasz. Najlepszym tego przykładem jest jego wyjazd na 3 dni, raczej nie wierzę że nic między nimi nie było...

Gość elina11111
Mnie spotkało dokładnie to co ty zrobiłaś. Miałam faceta była z nim prawie 2 lata, wszyscy wiedzieli że pomimo kłótni kochaliśmy się do szaleństwa, az pewnego dnia pojawiła się właśnie taka jak ty, ta druga. Zrobiła dokładnie to co ty i wyszła na tym jak Zabłocki na mydle, on mnie zostawił ale nie potrafił o mnie zapomnieć. Ciagle dzwonił, interesowął się tym co robie, jak się czuję i jeszcze ja okłamywał, ze to rozmowy z kolegą. Mimo że do tej drugiej pisał: "Słoneczko", "kochanie", "skarbie" po 3 miesiącach wrócił na kolanach, błagając o jeszcze jedną szansę bo twierdził że jestem miłościa jego życia... Nie oszukuj się, jezeli nawet do niej nie wróci to z tobą i tak nie będzie, a prawdą jest, że wszystko wraca i jeżeli masz jej łzy na sumieniu to i ty kiedyś będziesz płakać jak ona....

Gość stracilas go
zreszta .. nigdy nie byl Twoj

Gość elinda
Współczuję ci dziewczyno, ale raczej nie masz co liczyć na to że go zatrzymasz.