Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annabelle22

Sisotra jest zazdrosna o mojego

Polecane posty

Gość Annabelle22

Moja siostra jest o mojego chłopaka zazdrosna. W końcu znów znalazłam kogoś po dłuższym czasie a ona prawi mi morały i próbuje poczuczac, nie lubi jak sie przytulamy i w ogóle uważa że nie powinnam dawac mu do zrozumienia że mi zależy i się angażowac tak. A mój tak samo daje mi jak ja jemu do zrozumienia bo wiem że mnie kocha i to szczerze. Moja siostra jest sama obecnie ale zawsze miała powodzenie a ja nie. Teraz kiedy się mną cudowny facet zainteresował to ona kręci nosem na niego bo jest sama i mi zwyczajnie zazdrosci. Gorzej bo to ja jestem tą młodszą o dobre cztery lata i uważa że skoro jest starsza to mądrzejsza. Denerwować mnie już to zaczyna. Bo ja się jej chłopaków nie czepiałam.

Gość ghgfhgfh
Pierdol ja :)

Gość ccdr
namów go by bzyknął twoją siostrę. Odczepi się na pewno. Ty się podzieliś z kochaną siostrą, ona będzie zspokojona i się nie będzie czepiać a on będzie zadowolony bo wiadomo facet mógłby marzyc o czyms takim.

Gość ja tak miałam
moja siostra zawsze była ładniejsza i miała powodzenie ale nie ma faceta a ja zakochałam sie w koledze ze studiów i jesteśmy razem. Siostra a to sie czepiała go o coś a to się na niego smiertelnie obrażała bez powodu co nie wyglądało na starsza i mądrzejszą. Po prostu porozmawiałam z siostrą że ma się nie czepiac mojego chłopaka. Dzis on jest moim mężem a siostra przystopowała odrobinę czasem sobie dotną ale nie ma już tych dziecinnych zachowań z jej strony

Gość Annabelle22
Nie sądzę by posłuchała, do tego na pewno się na mnie obrazi.. To moja siostra przecież.Mój właściwie ignoruje te jej komentarze nie przejmując się co ją chyba jeszcze bardziej denerwuje.

Gość do Annabelle22
Moge wpasc do twojej siestry i ja zruchac to moze jej przejdzie

Moja starsza siostra wczesnie poznala swojego juz męza w wieku 15 lat...i czasami tez mnie wkurzalo jak np. sie poklocili i chcialam spac a on podpity przychodzil siedzial u nas w pokoju i albo sie koocili dalej albo miziali mnie to starsznie wkurwialo. Ona wtedy mi zarzucala ze jestem sama i jej zazdroszcze faceta- a naprawde nie mialam kogo. Minelo kilka lat..ja mam fantastycznego faceta ona jest zona alkoholika i stale mi docina. Malo tego zaczela nawet zdradzac meza bo on nie chce sie z nia kochac...i czesto robi mi wyrzuty ze to ze tamto..ostatnio sama mi sie przyznala ze mi zazdrosci.A ja jej szczerze wspolczuje...