Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Tamari, ja nie właże na każdy topik o związku damsko-męskim i nie rozwalam go a przynajmniej nie gadam kontrowersyjnie :P przyjmuje takie cos co złośliwa robi albo jako trolling albo jako reakcje obronna przed zranieniem przez mezczyzne

Gość Ju......
Tamarcia, a propos cudownych kotków... Co robisz w weekend? Może się z nami wybierzesz gdzieś?

"nie rozumiecie? nie chce mi sie tłumaczyć,moja matka to inna bajka" ty weź sie przestań matki słuchać jak ona takie głupoty gada

Ty Kwiatek masz na moim pnkcie obsesję? Ty rozwalasz topiki a nie ja,oprócz tego jesteś lizusem ,bierzesz wszystko na serio,żenada i żal

ona nic nie rozwala a Ty walisz glupie komentarze i sie jej czepiasz justys w weekend ide na urodziny kolezanki

Gość Ju......
Tamarcia, ale weekend 3 dni ma, nie?:P Coś mi się wykręcasz, wiesz? Nie chcesz poznać mojego Kiciusia.:(:(:(

"ona nic nie rozwala a Ty walisz glupie komentarze i sie jej czepiasz" aha kuźwa moje komentarze sa glupie ale jej to juz nie 😠 chociaz teraz jak pisze pod innym nickiem to troche sensowniej :P

Gość Ju......
No to trzymajcie się, buziaki!

kwiatek:-P spadaj JU NIE WYKRECam sie, mam duzo ostatnio do roboty i nie mam czasu::-( w grudniu moze sie uda mi z wami umowic

Gość ofe rma
"mdli mnie od takich zwierzen:/" proszę jaka zazdrosna :D " Tamari, ja nie właże na każdy topik o związku damsko-męskim i nie rozwalam go a przynajmniej nie gadam kontrowersyjnie" no, to na pewno. tylko nudzisz i nudzisz i nudzisz a jak chcesz być kontrowersyjny to walisz jakimś tekstem prostaka.

nie zazdrosna kochanie tylko nie czerpie przyjemnosci z pierdolenia ja tam nawet jak sie zakocham co mi sie zdfarza raz na 15 lat to o tym nie gadam bo jestem skryta:)

"walisz jakimś tekstem prostaka." no jako gość z Limanki to nie moge mieć wyszukanych tekstów, nie oferma? ;)

Gość laski sa szybkie tanie i latw
NA YOUTUBE byl taki filmik z laska i obok niej jakas konsola czy cos tam, i jeden z komantarzy brzmial, ze TA LASKA JEST TANSZA NIZ TA KONSOLA a konosla to byl totalny badziew :)

Gość ofe rma
już ja wiem swoje. jak człowiek reaguje nerwowo na jakieś tematy to znaczy że coś na rzeczy jest.

"już ja wiem swoje. jak człowiek reaguje nerwowo na jakieś tematy to znaczy że coś na rzeczy jest" hehe no to co oferma u mnie na rzeczy jest...