Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

pomarańczo- a zielone rajstopy nabyłaś :P??

ikuś :D czesc. a Ty na co byś przeznaczyła gotówkę o takiej wartości (może leżeć dłuższy czas jak mówię)

Gość ofe rma
możesz zainwestować we mnie.

"inwestowałabym w kaczki" ??? wytłumacz o najjaśniejsza Pani co miałaś na myśli maluczkiemu kwiatkowi ;)

a jakby sie Luśka pojawiła to mam pytanie do niej - czy USD wzrósł w stosunku do najwazniejszych walut światowych w ostatnim czasie (kilka m-cy)

kwiatku moje najprostsze zdanie i tak jest dla ciebie tak zawiłe i tak niezrozumiałe, że nawet nie będę próbować

jesuuuu ty używasz czasem przeglądarek? może ci jeszcze poradzić jak cienką warstwę masła kłaśc na chlebek i gdzie ów chlebek najlepiej kupic ?

Gość *sami
Przecież pisałam że Kwiatek to uległe ciele:P

hehe dobra to juz wiem gdzie pieniadze z bankow sie podzialy. kurde poszly na podwyzszenie kursu USD

Gość *sami
:O dobrze sie dziś czujesz Kwiatek?

złośliwa, wytlumacz mi gdzie kasa z banków sie podziała :D mądralo :P skoro banki poupadały :P umiesz logicznie myśleć? bo mi sie nie wydaje :o to deficytowy towar na kafe :o

moim zdaniem ostatnie upadki to przekręt na wieksza skale niż Enron i kreatywna ksiegowosc w firmach wiele lat temu. ta... swoboda w przepływach finansowych powoduje ze nawet małe państwa mogłyby zbankrutowac z dnia na dzien

Gość *sami
Nie udawaj teraz inteligenta,bo i tak Ci nikt nie uwierzy ze Nim jestes

Gość *sami
Teraz za Ofermą bedziesz biegać?:O

widzisz złośliwa.. gdybyś umiala podjac dyskusje ze mna na takie tematy i na inne tez to kto wie... ale na kafe cieńko z tym jest. jedyny komik trzyma poziom

prawik, tak mi sie kojarzy ze pisal cos kiedys, nie wiem tylko na ile macher z niego jest w cyferkach :P moze on tez robi kreatywna ksiegowosc :P

Gość kwiatek zkumal sie z komiczne
OMG porazka!!!

"Heheh ja Ci dam kochanie" ale to moze wieczorem mu dasz i nie przy ludziach tak :P

Gość ofe rma
recesja w gospodarce jest czymś normalnym i nie ma się czemu dziwić. nienormalna jest tylko skala tej recesji. a odpowiedzialny za tę skalę jest deficyt budżetowy i polityka taniego pieniądza w USA. po prostu niektórym się wydaje że prawa ekonomii różnią się czymś od praw fizyki tylko dlatego że samolot zbudowany przy zlekceważeniu niektórych praw fizyki spada 10 min a gospodarka zarządzana w sposób lekceważący prawa ekonomi upada 10 lat (albo dłużej). nie da się zaczarować ekonomii tak, żeby ciągle był wzrost. a tego chcieli by politycy bo jak przychodzi spowolnienie to tracą głosy. pamiętacie jak nienawidzony był i jest balcerowicz za schładzanie gospodarki? a być może to właśnie uchroniło nas od kryzysu. dlatego majstrują chcąc "poprawić' prawidłowy i zupełnie normalny cykl koniunkturalny. no i udaje im się to przez jakiś czas po czym się okazuje że dalej już się nie da. no i wtedy ta napięta struna recesji strzela i przy okazji wali kogoś w nos. bo ekonomia nie zmieniła się od czasów jaskiniowców czy nawet pierwotniaków. każdy z nas dokonuje codziennie tysięcy decyzji ekonomicznych od takich czy wziąć się za sprzątanie czy może obejrzeć film do tych dotyczących pracy lub zainwestowania oszczędności. a ponieważ każdy chce i zawsze chciał czerpać z tego maksimum satysfakcji to dlatego prawa ekonomii pozostają niezmienne. a czy to jest przekręt? oczywiście. gigantyczne firmy robią co chcą za pieniądze podatników. podejmują dowolne ryzyko i zarabiają gigantyczne pieniadze (co jest normalne) ale gdy ryzyko które podjęli okazuje się że ich przerosło wtedy za ich straty płaci podatnik. to nie ma nic wspólnego z wolnym rynkiem i konkurencją. niestety komuna ostatecznie zwyciężyła i to paradoksalnie po rozpadzie związku radzieckiego.

Gość dizel
bo nie ma juz innych ;P

Kwiatek tyle razy Cie proszę bys darował sobie takie teksty a Ty swoje:O Prawiczek zamilcz jak nie chcesz ode mnie zjebki