Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek Bytomek

Czy są take kobiety?

Polecane posty

Gość Romek Bytomek

Szukam Kobiety która byłaby damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. cz jest to możliwe? Cz istnieją takie kobiety? Mi takiej nie udało się spotkać a taką chciałbym mieć żonę.

Gość Penelopeńka
Jajcarz z Ciebie...

musisz sobie poszukac chbya tych trzech , bo takich uniwersalnych nie ma na ym swiecie:P

Gość po 40
Ja taka właśnie jestem. Jeszcze dodatkowo jestem kumplem i przyjacielem. Niestety od 2 tygodni zajęta (nareszcie ktos to wszystko docenił)

pamietam jak babcia mowila, że kobieta to powinna byc gospodynia w domu, dama w towarzystwie i dziwka w lozku...jeszcze moze taka bo wydaje mi sie ze bardzo duzo jest takich kobiet :) pozdrawiam :)

Gość Romek Bytomek
Miałem wiele kobiet te super w łóżku nie nadawał się do przedstawienia znajomym i rodzinie a te bardziej światłe były beznadziejne w seksie. Jedyne i drugie kuchnię omijały z daleka.

Gość Romek Bytomek
Mam nadzieję że taką znajdę.

Gość Romek Bytomek
Od 6 lat mieszkam na swoim i muszę coś jeść a reszta chyba też nie najgorzej. Ale nie o to chodzi przecież. Taka kobieta ideał mi się marzy. Żona skarb. Czy taką znajdę okaże się. Inni chcą długonogie blondynki ja chcę taką. Mam nadzieję, że mi się uda

Gość ddsdsdsd
kobieata ma byc tym wszystkim a facet to co? ma tylko byc? ps. nie stac cie na taką kobiete:P

Gość Romek Bytomek
Każdy ma jakieś wymagania i czegoś oczekuje. To działa przecież w dwie strony. Jeżeli nie odpowiadam kobiecie to siłą jej nie zatrzymam. Logiczne chyba.

Gość poszukaj
damy w salonie umiejącej gotować. jak będziesz dobrym kochankiem to ona też stanie się świetna w łóżku.

Gość ja jestem tak właśnie
śliczna i higieniczna. Mnie weź mnie

Gość megi.r
szalenie samotna 26 latka z centrum polski

Gość jaaaic
ja taka jestem...ponadto jestem wzrorową matką jego dzieci, kompanem od oglądania rozgywek sportowych (uwielbiam piłkę nożną - sama kiedyś grałam dla przyjemności), czasem kumplem do piwa...i jest fajnie... mój facet nie musi już spotykac sie z kumplami na takie rozrywki...wszystko ma w domu;-) a jest ze mną już 17 lat:)