Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola878

koleżanka mnie unika bo ona straciła dziecko a ja urodzę

Polecane posty

Gość ciocia dobra rada............
bo jak to sie mowi "nie chciala gora do Mahometa to mahomed poszedl do gory " ;) jestes wapaniala przyjaciolką! ona pewno o tym wie..

Gość nikola878
to była prowokacja głupie pindy:PPPPPPPPPPPPPPpp

nikola wiesz niektóe z nas to dotknęło więc dla nas to nie bylo zabawne. Nie życze ci zebys sie kiedykolwiek dowiedziala co to znaczy. Pozdrawiam

No ten powyższy epitet to pasuje tylko i wyłącznie do ciebie. faktycznie może lepiej idż te lekcje odrobić...

Gość człowieku
prowokacja czy nie świadczy o twojej głupocie, że można coś takiego wymyślić

nikola878 ludzie, którzy uważają się za cywilizowanych powinni potrafić wczuć się w czyjąś sytuację i adekwatnie sie do tego zachowywać. Twoj widok dla niej teraz, kiedy to Ty jestes dalej w ciazy bedzie bolesnym kolejnym przezyciem. Caly czas sie skupiasz na sobie mowiac \"czy ja jestem winna, ze to dziecko nie przezylo\". Wycofaj sie, ona jak bedzie potrzebowala Twojej pomocy, napewno Cie znajdzie. A swoja droga o czym rozmawialabys, gdyby przyszla do Ciebie? o wyprawce dla swojego dziecka, o oczekiwanym porodzie etc?? zastanow sie chociaz przez chwile.

Gość zalamka no
prowokacja czy nie autorka powinna udac sie do specjalisty! jak mozna wymyslac takie rzeczy...