Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka61

praca

Polecane posty

Gość kobietka61

Proszę doradźcie co zrobić w takiej sytuacji,mąż bez pracy,ogrom kredytow do spłaty.Wysiadam psychychicznie.Gdzie szukać takiej pomocy jak wysiadają źródła dochodu.Każdy z nas pracuje i w pewnej chwili krach

Gość asssssssssikkkk
Szybko szukac pracy. Udac sie do bankow, pisac podania o chwilowe zawieszenie splat kretydow.

Gość kobietka61
Dziękuję za odpowiedź.mam takiego doła,że chyba się wykończę.Dobrze że sama siedzę w pracy,bo mam doła większego niż po bombie.

Gość kobietka61
Mam super męża ale przechodzi załamanie.Pracowł 25 lat bez zwolnień lekarskich,ograniczał urlop.I w wieku 43 lat na bruk!!

Gość asssssssssikkkk
Na jaka kwote macie zobowiazania?

Gość asssssssssikkkk
Zostal zwolniony z powodu?

Gość asssssssssikkkk
Wspieraj meza i najlepiej jakby znalazl szybko nowa prace. Nie orientuje sie czy sa jakies instytucje, ktore udzielaja pomocy w splacaniu zobowiazan. Watpie w ich istnienie:O

Gość malutka anusia
tak to w Polsce wlasnie jest to biznes:(

Gość kobietka61
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie.Chociaż się nie widzimy cieszę się że są takie osoby które wespra na duchu.Przez co stracił pracę?Był szefem-kierownikiem w dużej firmie.Poświęcił się od czasu powstania 14 lat pracy!.Pracował po 16 godzin,zarywał urlopy.recesja w kraju i za granicą daje nam się we znaki.Nie wiedział kiedy jemu dzieci wyrosły.Wychodziła rano przychodziła w nocy.Muszę jemu pomóc bo bardzo mi go szkoda,ale po kątach sama płaczę.