Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa wplatana

Zdrada do tych zdradzających.

Polecane posty

Gość Ciekawa wplatana

co musi się dziać w waszym zaqwiązku, ze zdradzacie? czy zakuchujecie się czasami w kochance czy łączy was tylko sex?

Związek jest tylko na papierze i staje się tylko wegetacją :O

Gość zdradzający*******
mam kochankę bo od kobiety z którą jestem choc nie mamy slubu a dziecko nie dostaję wszystkiego czego bym oczekiwał w związku. Często daje mi poczucie że można mnie szybko zastapić innym.

Gość Ciekawa wplatana
nikt z was nie zdradza?

Jak dla mnie dwie podstawowe rzeczy: 1. facet nie djae mi wszystkiego czego bym od niego oczekiwala i szukam sobie na boku rozrywki a może nawet nowego faceta, 2. ktoś mnie niesamowice pociąga, a życie jest po to żeby z niego brać ile się tylko da, w końcu na sam koniec i tak nas zeżrą robale to coś nam się od tego życia należy :p

Gość Ciekawa wplatana
a mężczyzna dlaczego zdradza? Chce tylko sexu czy czegoś więcej?

Gość Katolik-Polak prawdziwy
facet chce seksu i poczucia, że coś znaczy sam raczej nie daje wiele kochance :O bo nastawiony jest na branie tego, czego akurat mu brakuje

Gość dogarianin
ja nie chcę sexu tylko ciepła poczucia bycia ważnym i dlatego

Gość Ciekawa wplatana
ale uczucie jakim jest miłość, nasza kultura, moralność i zasady etyczne wykluczają zdradę, więc pytam się w jakiej desperacji jesteśmy skoro zdradzamy?

Gość wszechwiedzacy__czesio
z tego co slyszalem to: niektorzy, bo zawsze mieli duzo kobiet, wiec teraz nie beda sie ograniczac bo ma mozliwosc a nie umie myslec o rugiej osobie (nigdy nie umial ale kobity sa slepe) bo kobieta go tlamsi bo zwiazek juz jest praktycznie na papierze bo kobieta sie zmienila bo kobieta wymaga wiele od niego a od siebie nic bo kobieta wiecznie narzeka i nigdy nie dowartosciowuje

Gość ja zdradzam....
bo brakuje mi czegoś w związku. nie umiem tego nazwać a odejść nie odejdę bo mamy dziecko na które bardzo długo czekałem, a nie chce jego stracić nie chce być sobotnio-niedzielnym tatusiem.

Gość jeśli umiesz to robic
ja zdradzam bo z meżem poza wspólnym gospodarstwem domowym nic nas nie łączy. Zreszta, chyba nigdy nie łączyło nic normalnego poza poządaniem na samym początku. Bo to zły facet był....