Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Bezprzewodowy internet - czy warto?

Polecane posty

podpowiedzcie proszę :) bo ja się na tym nie znam kompletnie :P 1 Mb za 45 zł miesięcznie (nie zalezy mi na ściąganiu filmów itd, jedynie net do poczty, czytania bzdur itp) jest miesięczny limit na ściąganie...5GB - tzn. że jeśli nie ściągam filmów np. tylko używam netu tak normalnie, bez szaleństw to ma to dla mnie znaczenie, to jest dużo czy mało? Jak to jest. pomocy! :)

Gość 5gb to malo
przynajmniej dla mnie....samo sluchanie radia zjada 54MB na godzine, do tego przegladanie youtube to kolejne MB.

Gość laptopek0000000
ja właśnie mam neta bez przewodowego z playa 3ci miesiac limit 5G na początku zżerało momen za 10 dni prawie 4 G ale teraz juz wiem czemu, niestety niemożna słuchac yutube anio ogladac filmików zżera moment pozatym ok kolejny miesiac sprawdzony bez szaleńsyw i yutube okres rozliczeniowy kończy sie 19tego a wykożystałam 3,5G teraz moge poszaleć i wykozystac reszte limitu

Gość laptopek0000000
moim zdanie 5G za 45zł to i tak się opłaca umowa na rok a w erze za tą cene oferuja 500MB masakra

ja dzis pierwszy dzien mam iplusa i jak na razie lichutko to smiga:( w domu mam neostrade i router i smiga super ale zachciało sie miec neta wszedzie no cóz obadam to cudenko dalej co i jak na razie porażka:(

Gość 5gb to malo
dopiero 12 listopad a ja juz zdazylem sciagnac 33GB : o

Gość laptopek0000000
do korzystania takiego jak opisujesz wystarczy spokojnie polecam naprawde super się sprawdza ni narzekam tylko się zoriętuj czy mają dobry zasięg żeby się nie wyłaczał zależy w jakim mieście??

Gość koloboss
bo jak nie ma 2g to jest dupa, a są tylko w wielkich miastach wdodatku centrum, a te 5g to wystarcza

Gość koloboss
sory 3G, to taki system transmisji

Gość laptopek0000000
5GB to dużo zależy do kogo mi wystarcza laptop załączony od rana do nocy non stop mąż córka i ja każdy kożysta ztego co lubi i 5GB wystarcza w zupełności tak ja mówie bez szaleństw

Gość POLECAM 5GB

Gość POLECAM 5GB
wystarczy spokojnie polecam mam play 45zł miesięcznie

Gość marus
Wszystko inne,tylko nie IPLUS,chodzi jak mu czapka stoi,dzisiaj beznadziejnie.A mieszkam w dużym mieście.

Gość Mickdddd
nie warto tego brac.. a

Gość laptopek0000000
u mnie od poczatku net play śmiga jak burza momen czasem się wyłączy na dwie sekundy ale to żadkoooo wiadomo zależy od pogody i sygnału. wiadomo jak się wykożysta limit te 5GB to przychodzi sms z play że wykożystano już 100% prędkości i net chodzi wolno z prędkościa 32mb właśnie o tym pisałam na poczatku że to przez youtube i i inne pirdoły poza tym wystarcza i chodzi bez problemu

Gość upupuuup
5 gb zuzyjesz w tempie natychmiastowym nawet nie bedziesz wiedziala kiedy.nie berz tego chyba ze raz na tydzien wchodzisz na neta i ogladasz maks 10 stron

Gość laptopek0000000
bzdury bzdury bzdury wystarcza na cały miesiąc u mnie chodzi non stop pisałam od rana do nocy.

Gość koloboss
Zapytaj czy napewno będziesz w zasięgu UMTS 3G, 5 giga transferu wystarcza ale sprawdź oferte orange, tam ponoć nie działa ograniczenie 5 giga ;) , pamiętaj że jeli nie będziesz w zasięgu UMTS będzie Ci działać 50kb w porywach do 200kb/s .