Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Bezprzewodowy internet - czy warto?

Polecane posty

Gość ja mam z ery tez 5g
i mi staracza do takich celów typu forum, gry online, komunikatory na cały miesiac z palcem w duupie. nie sciagam żadnych filmikow,nie słucham radia w sieci jedynie czasami ogladam cos z red tube;) predkośc mnie tez zadowala. a jak byłam w ORANGe i chciałam zeby mi wydrukowali ofere aktualna, to knsultantka zaproponowała żebym się przeszła po galerii i wróciła, taka mieli w tym miejscu szybkośc:D

Gość TheOnlyOne
U mnie sytuacja wygląda tak: ja, mama, siora mamy komy w play na abonament, więc internet w playu z limitem 10 GB mam za 45zł. Szukałem innych operatorów internetu z zasięgiem u mnie, ale nie było nic ciekawego. Teraz tak, net działa jak na 1mb/s wszystko ok, limitu jak na razie (chyba) jeszcze nie wykorzystałem, ale jest jedno ale internet bardzo często sam sie wyłącza, co jest bardzo wkurzające, np przy ściąganiu muzy lub graniu w gry (takie jak warrock, cs, ...). Jak na razie nie mogę znaleźć przyczyny. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info na: okta5@interia.pl , lub jordan19_94@o2.pl. Z góry dzięki :D

Gość ja mam playa i prawie dobry
:p

Gość TheOnlyOne
i w ogóle nie opłaca się uzywać bezprzewodowego neta :/. a dlatego się rozłącza, bo taka jest wada bezprz. neta i tyle :P

Gość TheOnlyOne
gz za rym ziomuś (że ci się chciało :P) jakaś wena czy coś...