Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxanka25

początki ciaży...6 tydz

Polecane posty

Gość roxanka25

hej dziewczynki jest tu jakaś początkująca ciężarna?? fajnie by było pogadać z kimś kto jest w podobnej sytuacji ja z zawodu jestem położną zawsze to ja doradzałam mamą co mają robic a teraz sama jestem przerażona jak sobie poradze pozrdawiam i zapraszam początkujące ciężarne:)

Gość ja tak samo
jestes połozna pomóz mi prosze 14 czerwca miałam niebezpieczny stosunek 15 wziełam escapelle okres dostałam o czasie tylko krótszy i skapszy i kazde kolejne tez co 25 dni a w sumie juz 6 razy miałam robione usg dopochwowe 8 tygodni po tym stosunku ciązy nie wykryło dodam ze testy robiłam tez negatywne kilka ale od jakiegos tygodnia mam jakies ruchy w brzuchu po prawej stronie nie wiem co to jest czy to ciąża mino okresów bardzo sie boje jak mozesz pomóz mi czy jest taka mozliwosc wogólw ze usg nie wykryło wtedy ciąży

Gość wierząca i praktykująca
jakbys w czerwcu zaszła w ciążę, to miałabyś juz bęben

Gość ja tak samo
moze dla was to smieszne ale dla mnie bo nie jestem szczupła wiec i tak mam tak jak to nazwaliscie bemben

Gość wierzaca i praktykująca
usg dopochwowe by wykryło ciążę, a juz na pewno usg powtarzane 6 razy, no chyba że wszystkie 7 razy robiłaś jednego dnia

Gość ja tak samo
okres miałam 6 razy wiem tak to napisałam dziwnie a usg raz dopochwowo 8 tygodni po stosunku a okres jest skapszi krótszy

Gość jesli sie trafiła połozna
to i ja zapytam.Ostatni okres miałam 27pazdziernika jednak pierwszy jej dzien to były jakies upławy jakby ze sluzem,ciągnącym sie.Okres mialam dwa dni a pozniej brazowe upławy.Czemy tak sie dzieje?