Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona****

POMOZCIE MI TO DOBRZE ROZEGRAC

Polecane posty

Gość ejbisi
niedoswiadczona - wspolczuje, moze byc Ci ciezko go splawic bo koles sie juz strasznie napalil przez caly dzien!! Ja bym odpuscila juz te 100zl i sie z nim nie umawiala.

Gość A NIBY CZEMU MA ODPUSZCZAC
jej wlasny kesz??? :-0 zrob tak: wyjdz z nim do knajpy, zagraj slodka idiotke, spytaj o kesz, niech ci odda, nastaw sobie tel. ze ci dzwoni. jak juz zadzwoni, udawaj, ze rozmawiasz z wlascicielka chaty, ze wlasnie sie tam wybiera i SPOOOOOOKO!!! a palant niech spada :-p

Gość niedoswiadczona****
no i spotkalam sie, wyszlam przed blok, on idzie mowie ze nie da rady wbic na mieszkanie bo wlascicielka bla bla bla, on lyknal scieme i mowi ze jedziemy na kawe, od razu wyciaga stowe, oddaje mi, przytula caluje. Wsiadamy, a on jedzie na jakis parking kolo lasu, bo mowi ze sobie spacerek zrobimy- no comment, podnpsi mnie, nosi na rekach, caluje, wsiadamy do auta, calujemy sie itp, nie bylo seksu, bo mam okres, po calej akcji, mamy ruszac a tu gliny jada... zatrzymuja nas, on caly zdenerwowany, ja tez bo czulam od niego alkohol, okazuje sie ze nie ma oc... pytaja mnie o dowod- nie mam, pytaja czyj to samochod, on mowi kumpla, pytaja czy kumpel ma na imie Marzena, on mowi dziewczyny kumpla, mowia: prosze nie klamac itak do tego dojdziemy, kim jest dla pana ta pani malgorzata, on szybko wysiada z auta tak zebym nie slyszala odp, i mowi "to moja zona".... ja udalm ze nie slysze, wsiada do auta, puscili nas, zagaduje mnie, pytakiedy sie spotkamy itp, wysiadam, ide do domu a on bezczelnie daje mi do torebki paczke durexow-schowaj, nastepnym razem sie nam przydadza...

Gość niedoswiadczona****
no i prawda wyszla na jaw-ma zone!!!

Gość koktajl84
wow :D ale przygoda:) jednak wyszło szydło z worka opłacało sie nie dać doopy:) olej kolesia ciepłym moczem ale najważniejsze że masz stofke:)

Gość niedoswiadczona****
no skurczysyna kawal, ale ja podejrzewalm bo on mi przeslal swoja fotke robiona w lazience, i na umywalce stal gliss kur a przeciez on jest lysy wiec po co mu odzywka, gdy zapytalam zkim mieszka odparl ze z kumplem koles porazka, chcial sie kochac bez gumki, a gdzy powiedzialm a jak wpadniemy-on :to sie z toba ochajtam

Gość przecekkeke
Dobra, facet dupek, ale ty????? Bosh, wież już że trafiłaś na gnoja i głupka, w dodatku robiącego cię w bambuko, a ty z nim seksisz się w samochodzie, dowiadujesz się że ma żonę i co ???? Wkłada ci do torebki durexy a ty nie reagujesz???? Nie mówisz mu spadaj, zapomnij itd, czyli co, ciągniesz to dalej?????

Gość niedoswiadczona****
ale koles glupi jest, bierze zony auto i jedzie do innej dupy zeby sie z nia bzykac-masakra

Gość przecekkeke
Poza tym ściemnaj coś laska, bo co z tą policją, to zionął alkoholem, nie miał oc, ale policję interesowło głównie kim jest pani Marzena?????

Gość zzzzzzzzz
Szczerze mówiąc laska ty jesteś niewiele lepsza.

Gość hhhhh
Odzyskałaś swoje 100 zł. Po co była dalsza akcja w samochodzie?

Gość niedoswiadczona****
nie sciemniam - powaga tak bylo, nie ze sionelo alkoholem, tylko byl po dwoch piwach ktore wczesniej wypil moze kolo poludnia, wyczulam to piwo jak sie z nim calowalam a puslili nas, jak pokazal ze pracuje w strazy graniczniej-wiecie mswia

Gość hhhhh
OK ale powiedz jedno, czemu nie kazałaś mu jak dotąd spadać, tylko jeszcze gziłaś się z nim w tym samochodzie?

Gość niedoswiadczona****
no kurde koles mi sie podoba, jest piekielnie przystojny, ja nie mam faceta, myslalam ze on tez wolny

Gość niedoswiadczona****
no jak to by wygladalo jak bym wziela kase i co, powiedziala spadaj?

Gość hhhhh
Czyli jesteś jeszcze głupsza niż sądziłam. Wiesz już że to huj i gnój, ale dupy jeszcze byś nadstawiła i wcale nie kazałaś mu spadać.

Gość niedoswiadczona****
ja tam niczego nie zaluje

Gość hhhhh
Nie no, lepiej wyglądało jeszcze mu obciągnąć. Laska, wiesz już że facet robi się w wała i nie umiesz mu powiedziec spadaj????

Gość koktajl84
I co teraz masz zamiar z nim zrobic?

Gość niedoswiadczona****
no nie umiem

Gość bade
No ale laska, żalisz się tu, jaki kutas i tak dalej, a ty najwyraźniej sama jesteś cipa i to napalona. Chłop cię bezczelnie okłamuje, wiesz już ze ma żone, a ty chowasz prezerwatywy do torebki na następny raz.

Gość niedoswiadczona****
no nic jak sie odezwie, czyli pewnie jutro to mu napisze "pozdrow zone" :D

Gość bade
No jak nie umiesz, to wybacz, jesteś żałosna i warta tego kutasa.

Gość niedoswiadczona****
a co mialm z tymi gumkami zrobic?

Gość niedoswiadczona****
oj matko jakie cnoty same i jakie madre tu siedza

Gość bade
Sama go nazywasz głupkiem tępakiem czym tam jeszcze, snujesz wizje, że naśle na ciebie swoich kolesiów, ale do łóżka byś jeszcze z nim poszła. No na litość....

Gość bade
"a co mialm z tymi gumkami zrobic?" Dziewczyno, czy ty znasz słowo NIE?

Gość a ja Cie nie potepiam
bo na Twoim miejscu pewnie bym tak samo zrobila.balas sie go, bylas w odludnym miejscu. masz juz kase, masz na niego haka-ma zone.wiec teraz juz sie nie boj.olewaj go.nie odbieraj telefonow i tyle. a na Twoim miejscu zrobilabym sledztwo-gdzie mieszka, by w razie jakichs zastraszen miec namiary do jego zony.i tyle.powodzenia.

Gość niedoswiadczona****
no nie poszlam z nim i juz nie pojde zajetych sie nie tykam skad mialam wiedziec ze ma zone? prawda sama wyszla na jaw, widac tak mialo byc