Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANKA111

Jak mozna byc takim podlym?

Polecane posty

Gość MANKA111

Bylam w zwiazku z facetem.Odebralam go jako dojrzalego i odpowiedzialnego mezczyzne.Mowil ze chce zebysmy byli rodzina.Zaczal mowic o dziecku, zdecydowalismy sie i zaszlam w ciaze.Mowil ze sie cieszy ze bedzie tata i jest szzcesliwy.Po 2 miesiacach od wiadomosci o ciazy zostawil mnie.Od tego czasu minelo 2 mesiace.Ostatnio zadzwonilam do niego i spytalam sie co dalej co z dzieckiem.Powiedzial ze jaka on ma pewnosc ze to jego dziecko, i ze on o tym nic niewie.Jestem zalamana.Jak mozna tak postapic?

Gość MANKA111
Najgorsze ze teraz obecnie jest zagranica?

Gość prowokejszyn i juz

Gość a ile byliscie razem

Gość MANKA111
Zadna prowokacja.To jest historia z zycia wzieta

Gość MANKA111
Bylismy ze soba rok czasu?Czy ma znaczenie ile sie z kims bylo?

no wiesz po roku czasu - decydowac sie na dziecko ;(

Gość a ile ma lat ten facet
??

Gość yooo
dupek,dupek,dupek

Gość te4wot
ja po 2.5 dnia znajomoasc zdecydowalam sie na slub

Gość zpaprałaś sobie życie
a najgorsze dopiero przed tobą!! współczuję

Gość ejbisi
Współczuje ci bardzo i uwazam ze facet to dran ale ty tez nie jestes bez winy. Przyznaj uczciwie ze to TY zdecydowalas ze bedziecie mieli dziecko i po prostu niby "wpadłas". To ze on wspomnial ze chce miec dziecko to nie znaczy ze chce je miec TERAZ. A poza tym moglas chociaz poczekac az sie oswiadczy. Teraz musisz wypic piwo ktore sobie nawarzylas.

Gość Monia255
To niebyla wpadka tylko swiadoma decyzja.To bardziej on pragnal dziecko wrecz nalegal.Glupia bylam ze uleglam.Ale kto mogl pomyslec ze tak sie stanie.

co za pierdoly On chcial a Ty co - dziecko - to powinna byc przemyslana decyzja a nie ze tylko jedno z dwojga chce - normalnie dzieciaki z was mcie po 20 lat ? czy co :( teraz tylko maluszek bedzie cierpial

Gość MANKA111
Napewno nigdy niezlapalabym faceta na dziecko.Zaszwe marzylam o pelnej rodzinie.To on bardziej odemnie chcial miec juz dziecko.to czemu przez 2 miesiace mowil ze to jego dziecko a pozniej ze ze to niejego.Tego niemozna pojac ze tak czlowiek jest zdolny postapic

Gość a ile lat ma ten palant

bo Ty go wcale nie znasz zacznijmy od tego

Gość ejbisi
To trzeba bylo powiedziec: ok to wezmy slub to urodze ci dziecko.

Gość MANKA111
Niemowie ze ja niechcialam tylko ze on troszke bardziej odemnie.Zapewnial mnie ze bedzie wszystko dobrze.ON ma 30 lat.Ja 25.

mieszkaliscie razem ? na ile wyjechaL

Gość MANKA111
Byla rozmowa na temat zareczyn i slubu ale chcielismy to zrobic jak juz on wroci na stale do polski..Nam sie udalo po miesiacu staran i zaszlam w ciaze.dowiedzial sie o tym ze bedzie tata juz jak wyjechal.

Gość MANKA111
Niedawalam mu zadnych powodow do tego zeby mogl pomyslec ze to niego dziecko.Tak zamieszkalam u niego jak wyjechaL.Ale kazal mi sie wyprowadzic jak sie rozstalismy.

to powiedz jego rodzicom ze dziatkami zostana :) i zobaczysz ich reakcje -czy jego rodzicow nie znasz ??

Gość MANKA111
Oczywiscie ze znam.Juz na samym poczatku naszej znajomosci poznalam jego rodzine.Sam mowil ze bardzo mnie polubili.Ze bylam 1 dziewczyna ktora zostala wprowadzona tak do rodziny.Nawet jak wyjechal to mialam dobry kontakt z jego mama.odwiedzalam ja.mowila tylkoze pochobnie podjelismy decyzje o dziecku.Nawet juz po rozstaniu jak u niej bylam spytalam sie co on zamierza w tej sytuacji zrobic.Powiedziala tylkoze dziecka napewno sie niewyprze.Jak widac jest inaczej

Gość ejbisi
Ale to bardzo dziwne ze on tak nagle zmienil zdanie. Co sie tak naprawde wydarzylo ze sie rozstaliscie?

Gość boża krówka nie jest zła
a moze ma tam za granica kogos na boku teraz i dlatego zachowuje sie jak ostatnia swinia??????

Gość powiedz spokojnieze
jesli nie wierzy,ze dziecko jest jego, ustalisz ojcowstwo i wystapisz o alimenty. A ze nie bedziesz z nim, nie zaluj.

Gość MANKA111
Pare dni przed rozstaniem poklocilismy sie.powiedzial do mnie ze dziecko to niewszystko ze milosc jest najwazniejsza.Mowil ze nieczuje ze go kocham.A ja ze zabil to uczucie we mnie.To byla nieprawda.zesloscil sie, powiedzial ze mam wynosic sie z jego zycia.Mial zadzwonil ale juz niezadzwonil i potem powiedzial ze to koniec, ze niewidzi przyszlosci ze mna.Ze podjal decyzje i jej niezmieni.Juz od 2 miesiecy cisza z jego strony.Ja probowalam nawiazac kontakt i udalo mi sie wczoraj i wtedy powiedzial to ze dziecko niejego.

Gość MANKA111
dobra widze ze wszyscy lykneli heheeh