Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serio pytam

Jestem na wózku-czy mam szanse na normalny związek?

Polecane posty

Gość Szczęśliwy na wózku
Witam!! Również jestem osobą poruszającą się na wózku a także jestem szczęśliwy ponieważ mam cudowną dziewczynę z którą planujemy wziąć ślub :) i jej nie przeszkadza wózek, który jest tylko Twoja pomocą do poruszania się a liczy się co masz w środku :) Powodzenia życzę i nie poddawaj się !!! Wierzę w Ciebie ;))

Gość każdy ma
Nie cierpie "życiowej prawdy" - "faceci są wzrokowcami" - bzdura, bzdura,bzdura, bo jak wzrokowcem nazywać kogoś kto nie widzi zmiany fryzury, albo różnicy między spódnicą, a sukienką!!! Każdy jest takim samym wzrokowcem, ale kobiety chętniej przyjmują ludzi takimi jakimi są. To jest ta różnica. Atrakcyjnych i wartościowych facetów też jest wielu, i takiego życzę autorce.

Gość A JA JESTEM TU
zgadzam sie z ostatnim zdaniem!Atrakcyjnych i wartościowych facetów też jest wielu, i takiego życzę autorce.sama jestem niepelnosprawna poruszajaca sie na wozku kobieta.poznalam faceta.jest mily uroczy uczynny zawsze kazdemu pomaga,jest zdrowy fizycznie!czemu jesttaki?bo ma w rodzinie niepelnosprawna osobe.to bardzo wyczula na krzywde innych...aha i jeszcze cos gamonie!to do tych anty.nikt wam nie kaze wiazac sie z kalekami!

Ja jestem bardzo szczesliwy bo poznalem bardzo milla i kochana kobiete chociaz ze siedze na wuzku inwalidzkim po moim wypadku samochodowym. moja druga polowke bardzo kocham i chcemy utworzyc nasza rodzine.A wiec kazda osoba ma szansa na normalny i szczesliwy zwiazek!!!!!!

odp dla "PRAWICZKA BEZ WIARY" nie zgadzam sie z Toba! TO KOMPLETNA BZDURA! PIENIADZE NICZEGO NIE ZMIENIAJA! POPATRZ TROSZKE GLEBIEJ! LUDZIE SA ROZNI.CI NA WOZKU BYWAJA O WIELE BARDZIEJ SAMODZIELNI I ZORGANIZOWANI NIZ CI PELNOSPRAWNI! A ZWIAZEK? OCZYWISCIE ZE TAK! CI LUDZIE SA O WIELE BARDZIEJ CZULI I DELIKATNI.SWOJEGO PARTNERA/KE TRAKTUJA Z NAJWIEKSZYM SZACUNKIEM.

Gość tAKAAAA
Witam, byłam na urlopie gdzie wsrod wczasowiczów była para z dzieckiem gdzie facet był niepełnosprawny. Szlak mnie trafiał na gapiow ale sama byłam pod wrazeniem tego jak sam sobie radził poczwszy od wcodzenia do bo basenu skonczywszy na opiece nad coreczka;) Dodam ,ze mozna pozazdroscic tego jak się wzjemnie rodzice szanowali .

Gość Promyczek Słonka
Co Wy z tym, że facet na wózku ma szansę a laska nie.No sorry,ale co to ma do rzeczy! Każdy człowiek ma szansę na miłość, tak trudno to zrozumieć ....

Gość my niepelnosprawni nie potrze
bujemy waszej litosci-zdrowi!chcemy miec w was tylko przyjaciol lub partnerow.tyle odemnie.

masz szansę ,ale mniejszą jak pelnosprawne osoby. znam dziewczynę co nie ma ręki od urodzenia i ma chłopaka np..i zdarza się ,że niepełnosprawne osby mają męża , dzieci .. ale muszą sie chyba bardziej starać żeby być ładnym ,inteligentnym czy czarującym..

Gość zgadzam sie z toba calkowicie
my niepelnosprawni nie potrzebujemy waszej litosci-zdrowi!chcemy miec w was tylko przyjaciol lub partnerow.tyle odemnie.