Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777777777777

LONDYNCZYCY -----------------------------

Polecane posty

Gość 777777777777

Witam! Czy ktos z was oglądał ten serial? Czy zgadzacie sie z jego reżyserami? Np mna wstrzasnęło zachowanie takiej jednej panny ktora przyjechala zarobic na wesele a potem juz chciala miec super ciuchy i wycieczki zagraniczne dlatego sie puszczala. Jak odnosicie to do rzeczywistosci?

Gość itaka-zwei
mi sie bardzo podoba ten serial :D

no tak, bo wiadomo, wszyscy polacy w UK zadaja sie z mafia, maja romanse z przelozonymi, sypiaja z sasiadami, i pracuja na zmywaku. bzdura, bzdura, bzdura.

przez to cale lansowanie ego serialu i reklamy, zapowiedzi, zwiastuny mam straszne awersje do tego serialu i go nie ogladam fuj P.S. w londynie bylam tylko ras w odwiedzinch;)

Gość tylko ras
a ja za to nie mam polskiej tv....

Gość twenty seven
ja nawet sie zgadzam z tym. Nawet takie malzenstwo co znami mieszkalo, przyjechalo zarobic na dom, a teraz maz przyjechal po zone ( on zjechal wczesniej a ona juz tu kogos miala) podpisywac rozwod. dziecko w polsce bez mamy przynosi ze szkoly teksty typu tatusiu ja nie chce zeby mamusia miala innego tatusia/ Szok

Jestem wstrzasnieta tym filmem. Wstyd, ze Polacy kreca film o Polakach, ukazujac ich w ten sposob. Potem wszyscy mowia i mysla, ze Polki w Londynie to dziwki i generalizuja. Przez to sieja nienawisc do wlasnego narodu. Polacy nigdy nie przestana byc ignorantami i rasistami, jesli takie filmy bede nadawane. Nie polecam ogladac, szczegolnie jesli ktos mieszka w Londynie i pracuje na bardzo dobrym stanowisku w przyzwoitej firmie. Film jest manipulacja, nie wiem dlaczego wpadli na takie cos aby tak wlasnie pokazac zycie Polakow w Londynie.

Gość liposuction
obrzydliwy serial, zreszta czego sie po tej Polsce spodziewac ? Tyle ile ludzi na swiecie tyle jest charakterow, kazdy inaczej kierowal , kieruje swoim zyciem za granica. Tak bardzo podkreslili tez fakt ze Polki wola Anglikow, wielka szkoda ze gamonie nie zastanawiaja sie dlaczego tak sie dzieje ? I akurat pieniadze nie wchodza tu w rachube. wszystko takie sztuczne w tym serialu bleeee

Najlepiej skupic sie na problemie, zamiast na jego przyczynach lub rozwiazaniu. Ignoranci.

Gość hihihihota
najlepsza to jest ta blondyna co wynajmuje mieskzanie do rumuna i przychodizn do niej "bogaty" chlopak angol hahah a to zwykla prostytutka oj wiele prawdy w tym serialu ale troche kiepawy...a wogole co to za wystroje w domu? wcale nie jak w angielskich domach tylko polskich komunistycznych pieczarach

Gość 777777777777
Mi sie wydaje ze w tym serialu jest dużo prawdy. Wszyscy bohaterowie sa prawdziwi. Uwazam tylko 1 za fikcyjny. To ze bogaty facet daje dziewczynie w samolocie numer telefonu i oferuje 300 funtow. Dla mnie to fikcja. Raczej watpie w takie propozycje. TO zbyt piekne:P

Gość 777777777777
Aha i jeszcze cos... ta blondyna co jest prostytutka chche byc modelka. A ja mam kolezanke modelke wlasnei w Londynie. Nie wiem ile zarabia ale napewno duzo. Moze poprostu wybrali za ładna aktorke do tej roli ale moim zdaneim gdyby to byula rzeczywistosc to juz by byla ta modelka.Bo jest ładna. No moja koleznak zostala. I to wziętą.

Gość misia 2377
widzialam jakis odcinek ale dopiero po telefonie moich rodzicow ,mama prawie plakala bo mysli ze tak mi tu zle jak pokazuja w filmie.kurcze troche to glupie pokazywac zycie od tej najgorszej strony..........a moze tak pomysla o nagraniu serialu Warszawiacy mysle ze byloby co pokazac

ja wiode szczesliwe zycie bez telewizora :P ale mysle ze nie skusilabym sie na ten serial. widzialam pare migawek na youtube i dziekuje. szkoda tylko ze rezyser nie wzial pod uwage faktu jaka szkode wyrzadza naiwnym odbiorcom. przeciez ogladaja to glownie ludzi, ktorzy wierza w M jak Milosc wiec w to uwierza bez problemu. a potem beda wytykas sasiadow palcami bo ich corka/syn pojechali do Londynu a wiadomo co tam sie dzieje. pozdrawiam tych, co nie daja sie zwariowac

Gość swieta racja
a ja mam telewizor .Ale go nie ogladam... wlaczam tylko czasm aby wiadomosci bbc obejzec. a londynczycy...fakt -nie warto sobie glowy zawracac tym szmatlawcem.

Gość 777777777777
szkoda ze nie pokaza jakie polacy robia zakupy w asdzie:))))))))))

Gość vcvcvcvxcx
"Nie polecam ogladac, szczegolnie jesli ktos mieszka w Londynie i pracuje na bardzo dobrym stanowisku w przyzwoitej firmie." hahahahhaha pewnie dużo takich :-d tak jak ruskich w Polsce na wysokich stanowiskach w przyzwoitej firmie :-D bez jaj!

Nie ma sie co tak oburzac, serial przedstawia sytuacje ktore na pewno istnieja, przejscia niektorych ludzi w Londynie. Glupi sa ci, ktorzy ogladaja i wierza ze tak wszyscy Polacy zyja. To jest tylko serial a nie film dokumentarny!!!!! Wiadomo, ze duzo w nim fikcji!!!

Gość grappa
oczywiscie polascy musieli tak pozakazc polakow - oczywiscie w negatywnym swietle . czy my potrafimy siebie samych nie krytykowac?? W tym serialu jest duzo prawdy, ale tylko tej najgorszej...ja z takiem czyms nigdy sie tu nie spotkalam. ukazany jest tylko margines a ani jesdnego jakiegos ambitnego i pozytywnego watku- troche mnie meczy ten serial i nie wiem czy bede dalej ogladac... A z tym ferrari w ost odcinku przesadzili ;/;/

Gość na moje oko podbnie zyje
z 60% Polakow w Londynie. Czyli wiekszosc, co nie znaczy,ze wszyscy. No i nie jest to dokument, nie ma obowiazku robic filmu o 100%

Gość 22222222222222222
ciekawe czy nakreca film o reszcie swiata....niemcy, usa, belgia,

tu nie chodzi o wysokie stanowiska!!! znam wiele dziewczyn bez znajomosci jezyka pracujacych jako sprzataczki, i jakos zadna sie nie prostytuuje, zadna nie puszcza sie z szefem albo sasiadem, zadna nie wyczyscila konta swojego faceta... nie znam tez nikogo, kto by mial kontakt z mafia. co do ludzi na stanowiskach - nie wiem, w jakich srodowiskach sie obracacie, ale ja znam przynajmniej 10 Polakow pracujacych w zawodzie w UK (architekci, informatycy, specjalistka od bankowosci, malarka, szef dzialu duzej firmy). znam tez ludzi pracujacych na zmywaku (kiedys dzielilam mieszkanie z dwoma dziewczynami-sprzataczkami, zapraszaly duzo znajomych w podobnej sytuacji - kiepsko oplacane zawody, brak znajomosci jezyka - wiec znam troche sytuacje) Ani w jednym ani w drugim srodowisku nie znalam nikogo, kto by mial takie jazdy jak bohaterowie tego serialu. NIKOGO.:-O

totalna załamka :( rozmawiałam z moja Babcią kilka dni temu a Ona przerażona pyta mnie czy to co pokazuja w tym filmie to prawda , że to straszne i że mam na siebie uważac ... tłumaczyłam Jej dobrą godzine że to tylko fikcja , że tak jak wszędzie tak i tu byc może maja miejsce podobne sytuacje ale na codzień ludzie żyją normalnie , musiałam Ją uspokoic bo brała to niemal za relację naocznych świadków :( Babcia dała się przekonac bo na szczęście była u mnie i moja Mama i moja Teściowa , widziały jak się tu zyje i że nie ma to nic wspólnego z prawdą ale co będzie myslała cała reszta ludzi podobnych do mojej Babci a nie mających skali porównawczej ?! dla mnie to totalna porażka ...................................

Gość 777777777777
A tak na boku to chyba tego gościa co ukradł to ferrari i sie naćpał t teraz pewnie wsadza na podwójne dozywocie:))) To w stylu tych reżyserów by było.

Gość bravoo
no ale najlepsze jest wogole to ze ta blondynka ktora przyjechala do swoejgo chlopaka zna tak dobrze londyn! tak sie swietnie porusza i wogole niby nie ma pieniedzy bo ostatnie funty dala tej parze za rzekomy adres do pracy a tu jezdzi sobie a podroze kosztuja oj oj oj

Gość 777777777777
Dzis o 21:10 na tvp1 kolejny odcinek. Zobacze co znowu wymyslili:)