Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GlupiaEra

Pomocy! Era oszukuje

Polecane posty

Gość GlupiaEra

Ludzie ;/ Przyszedł do mnie sms od chyba Ery albo czegoś i proponuje:Olsnij swoja Sympatie! Niech za Toba szaleje! Wyslij najpiekniejsze slowa milosci jakie wymyslono! Pisz MILOSC na 8017! 61grVAT/sms. No to wyslalam, czemu by nie dostać jakiegoś wierszyka. A tu przychodzi: "dziekujemy za aktywacje subskrybcji MILOSC. Koszt 0,61 pln za otrzymanrgo SMSa - wysylka raz dziennie." Co za bezsens! Jak mam to dezaktywować????? To jest chyba od wapstera, ja tego nie chce ;/ Ratunku.

Jak nie jesteś pewna kto Ci wysłał tego SMS-a to nie wskazuj na ERĘ! Jestem w Erze 6 lat i nigdy o czyms takim nie słyszałam.

Gość GlupiaEra
dobra, na końcu napisałam że to jest od wapstera... ale jak sie tego pozbyć? ;/ A Era i tak oszukuje, tyle że w innych sprawach

Gość sdegfd
trzeba bylo nie wysylac nic tylko skasowac ;] twoja wina

Nie wiem.Moze zadzwoń do operatora? Ja na zadne propozycje nie odpowiadam i mam spokój,czego i Tobie życzę!:D

ja jestem w erze 5lat i też nie mam co narzekac,nie czytam żadnych smsów z jakimiś głupimi konkursami czy czymś,od razu usuwam i mam spokój;] zadzwoń do operatora...