Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Co sądzicie*

12 lat różnicy, to dużo?

Polecane posty

Gość moja mlodsza siostra wlasnie
życzę szczęścia i do boju

Gość Mój ma 33 lata ja mam
Moim zdaniem nie można od początku myslec,ze cos komus moze nie pasować w moim związku! Bo po co patrzec na innych? To my jestesmy w facetem z jakim chcemy byc,a nie mama ,tata,siostra,kolezanka czy sasiadka!;) Echhhh ja nie wiem co to by było gdybym Go nie poznała!:) Taka niby gówniara ...19 lat,ale zarazem taka dojrzała! Dzieki niemu inaczej patrze na swiat!Doroslej,pewniej bo mam go u boku... Ale by tu opowiadac!:)

Gość *Co sądzicie*
Ja byłam z chłopakiem 3 lata i uważałam, że to za krótko, żeby się pobrać:P Zresztą jestem jeszcze za młoda:P Co innego, jakbym była starsza.

Gość Mój ma 33 lata ja mam
Ja to juz najchętniej bym się pobrała!;) Ale wiem,ze do tego jeszcze duzo duzo czasu:)

Gość *Co sądzicie*
Dziękuję bardzo za wszystkie wpisy, ja na razie muszę kończyć, jak będę na kafeterii to się odezwę:) Pozdrawiam was serdecznie:*:)

Gość a ja chodzilam 3 miechy
i ślub, dodam ze dziecko dopiero po 5 latach

w odpowiedzi na Twoje pytanie: wg mnie to nie duzo.... choc to kwestia gustu. mysle ,ze nie liczy sie wiek tylko dojrzalosc emocjonalna. Moj facet jest starszy ode mnie o 13 lat. Na poczatku mial ogromne watpliwosci. bal sie ,ze jestem glupiutka dziewczynka ,ktora Go w sobie rozkocha i zamieni na nowszy model ;/ on swoje przeszedl i ja tez ( mam dziecko, nieudany zwiazek). Na poczatku polaczyla nas wspolna pasja... Strasznie mi imponowal ( i nadal to robi). Obecnie studiuję lotnictwo a on jest starszym oficerem WP...w dodatku pilotem (wiec temat do rozmow zawsze jest...choc najczesciej gadamy takie glupoty ,ze az strach sie bac :D ale to w nim wlasnie cenie ,ze jest takim krejzolem :) ) Moja rodzinka niezbyt zadowolona jest z mojego wyboru - ale pewnie dlatego ,ze nie znaja Go z reala. Czasem zachowuje sie jak moj "guru" :D goni mnie do nauki, czesto pomaga.... ale tez chwali i podziwia. Bywa ostry i wymagajacy ,ale i tak zawsze jak jestem gora :) nie przejmuj sie wiekiem - jesli dwoje ludzi ma o czym rozmawiac, mysla podobnie, cenia te same rzeczy to wiek jest najmniej istotny :)