Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzunia25

dlaczego tak jest??????????????????????? zdrada

Polecane posty

Gość izzunia25

jak facet zdradzi kobiecie to wszystko powinno byc ok, ale jak juz kobieta zdradzi tego samego faceta ktory wczesniej ja zdradzil to nagle robi sie awantura itp.

Gość izzunia25
bo sama tego doznalam

Gość izzunia25
chyba ze ja jestem jakas wyjatkowa kobieta ktora potrafi wybaczyc, ale chce dogryzc tym samym

Gość izzunia25
o to dlaczego jak facet zdradza to dla niego wszystko jest ok, ale jak jego kobieta zdradzi to juz jej robi awature, pakuje ja itp. dlaczego faceci mysla ze ich zdrada jest bezwinna

Gość eduuardo
bo facet najczęściej "zdradza" zaspokojając stricte potrzeby fizyczne... a kobieta jak już zdradza to i sercem i ......

Gość izzunia25
nie do konca zgodze sie z toba, kobiety tez potrafia byc wrednymi sukami

ej a warto byc z facetem ktory Cie zdradzil i ktorego Ty zdradzilas?? przeciez tu nie ma miejsca na milosc. nie lepiej sie rozstac?...

Gość izzunia25
to sie nazywa chyba toksyczny zwiazek. niestety ale kocham go i chyba dlatego wybaczylam mu wszystko, ale zemscilam sie i teraz mam za swoje. heh wiec w sumie moze i tak sie rozstaniemy

no ale pomysl co to za milosc, jak sie krzywdzicie nawzajem? nie stac Cie na faceta ktory bedzie dla CIebie dobry?? na pewno tak, wiec po co marnowac czas?...

Gość izzunia25
masz racje, ale mimo wszystko trudno tak nagle zerwac z kims z kim sie bylo ponad 5 lat, ale moze najwyzszy czas poki jestem mloda. ale ja chyba sie nie odwaze:( jesli on nie bedzie chcial juz byc ze mna, po prostu przyjme do swiadomosci jego decyzje, nie bede walczyc o niego

Ty przyjmij do wiadomości że sama nie chcesz znim być. potem pojdzie juz z górki. chyba ze lubisz byc upokarzana i zdradzana, ale nie sądze..

To że ona wybaczyła zdradę nie znaczy że i on MUSI. Jak była głupia i wybaczyła to już jej problem. Widocznie facet takiego ciosu nie potrafi znieść. To normalne.