Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala MImia

Czy wszystkie laski poddaly sie juz operacjom plastycznym?

Polecane posty

Gość Mala MImia

Co sie nie obroce widze ladne dziewczyny, na pierwszy rzut oka wydaja sie takie naturalne. Jednak po blizszych ogledzinach czy zwierzeniach wydaje sie, ze to nie jest dar natury ale raczej interwencja chirurga plastyka. Czuje sie w tym wszystkiem jakas inna, jakby nie na czasie, jakbym nie dbala o siebie wystarczajaco, bo one maja fajny zadarty nsoek, zgrabna pupe czy duze silikonowe piersi a ja mimo cwiczen i diet i innych zabiegow kosmetycznych (typu kremy) mam tylek jak galareta, na udach troche celulitu, piersi dosc male, i wydaje sie taka nieatrakcyjna w porownaniu do ytch ,,zrobionych,,. Co sie dzieje z tym swietem. Tylko uroda i uroda. Juz naturalne nie ejst ciekawe bo nie osiagnie sie tego efektu co sztuczne.I gdzie tu miejsce na taka jak ja?

Gość black raven
heh nie tylko ty jestes takiego zdania :D posluchaj piosenki grupy operacyjnej "....nikt jeszcze tego nie nagral?!ja to zrobie!zrobmy miejsce dla prawdziwych kobiet!"

Gość autorkalkpp
WQsrod moich przyjaciolek nie ma zadnej po operacji plastycznej. A wierz mi, mam ich sporo.

Gość jdnkdj
szczerze mówiąc, to nie znam nikogo po operacji plastycznej...bez przesady, to nie USA

Gość Mala MImia
ja nie mowie juz o moich przyjaciolkach bo u mnie nawet w rodzinie maja za soba operacje plastyczne. Sasiadki, znajome, szefowa.

Gość Mala MImia
no mieszkam za granica wlasnie.

Gość jdnkdj
aha, no to ok:) a gdzi mieszkasz?

Gość Mala MImia
Italia

Gość Mala MImia
przydaloby mi sie pobyc wsrod takich naturalnych pieknych kobiet. Jak to dobrze, ze takie jeszcze istnieja.