Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atasaki

pierwsza wizyta u....

Polecane posty

Gość atasaki

W przyszłym tygodniu czeka mnie wizyta u rodziców mojego chłopaka... jestem zastresowana, o czy rozmawiać, podpowiedzcie cos proszę. Mam 18 lat Pozdrawiam

Niczym się nie martw :), to oni zamęczą Cię pytaniami :), aż będziesz miała dość ;].

Gość montella
ale o co mogą najprędzej zapytać?

Gość atasaki
no tak

Kiedy byłam u mojego faceta, niespodziewanie weszła jego mama. Tak naprawdę nie byliśmy jeszcze razem, dopiero był początek. Jego mama od razu coś do mnie zagadała a on... wyszedł do kuchni bo mu się śmiać chciało :). Pytała mnie gdzie się uczę, co robią rodzice... I czemu akurat za jego syna się zabieram :). Miła kobieta :), jakoś nie mogłyśmy się oderwać od rozmowy ze sobą :), wyszło na to, że rozmawiałyśmy o tym, że gdzieś wyczytała w gazecie, że płód jakiejś kobiety miał wykrytą sepse, mimo, że mama płodu była 'czysta' :P:) - a to był mój pierwszy kontakt z jego mamą :P, nie wiem co ona chciała mi uświadomić :>:D. NIE PRZEJMUJ SIĘ :) bądź sobą :).

pilnuj pseudonimów, pilnuj, bo nami nie pokrecisz i co wtedy? :P z pewnoscia beda CIe pytac ilu mialas partnerow seksualnych, czy jestes w stanie na siebie zarobic, ile chcesz miec dzieci itd...