Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Iwaaa....

Nie ma nikogo...

Polecane posty

Suka Cie urodziła i zapomniała zabić:P:P:PDlatego wiesza Ci teraz kiełbase na szyji bo nawet psy nie chca sie z Toba bawić echhh:PNo i szukasz przyjaciól na forum-przykre:(

Nie prawda :-p Fajna suka ja nie szukam przyjaciół. Odbij odemnie bo nic nie jest prawda w tym co napisalas :-p

Mieszko ja mam dosc juz tego! Po co wogole do mnie laski piszecie? Sprawia wam to przyjemnosc? Takie jechanie po kims :-p

Nawet porozmawiac ,pożartowac nie można bo już uważaja ,ze milosci szukam! Nie musze tego tu k... robic. Jakbym kogos szukala nie weszlabym k.. Na forum. I do tego dla kobiet :-p

Ale sie wkurzylam. :-p Te baby niektore sa tu okropne! Mi tez sie czasem cos nie podoba jak ktos cos napisze ale nie jade po nim za to! Ale takie sa kobiety. Wredne

Zagubiony :-) Mieszko bardzo duzo osob sie podszywalo. Ale teraz wpisalam sobie hasło dlatego juz nikt nie podszyje sie pod moj nick.

Gość Czesc iwa podobno sie
nudzisz. Poruchamy sie troche? :)

A klikam z Bielska :-) Pisalam nawet czy kogos na kawe z tad wyciagne bo CO U LICHA W TYM ZLEGO to juz SZUKA FACETA! mam powodzenie nie musze tego tu robic

Gość Czesc iwa podobno sie
Przed ruchaniem mozemy pojsc na kawe jak chcesz :P