Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Iwaaa....

Nie ma nikogo...

Polecane posty

A jak ja Ci prześlę ambientowy utwór, jak nie możesz pobrać? Musiłbym specjalnie robić stronę wap.

Jeszcze za laptopa bym musiala placic :-l ech nie wiem juz sama :-l WAll-E :-) To ty ?:-) :-) No za miesiac mi przeslesz :-)

Złoty twoim zdaniem ten drozszy sie oplaca bardziej prawda? No, popatrz to ty ten Wall-E :-) Ja wole Wall-ego :-)

Iwaa. Chcesz internet z laptopem? W Erze jest za 4z zł 1GB limit, później jakaś zmiana prędkości. Z modemem i laptopem jest za 1708 zł

Złoty a wiesz ja kawy nie pije :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) WAll-E!! hmm.. Nie wiedzialam o ofercie w erze. Podejde tam :-)

...Iwaaa.... WAll-E!! Ja nie umiem tam hasła zmienic W e-mailu? W Erze jest bardzo szynki internet. Dodatkowo możesz mieć kartę sim blueconnect w laptopie, a bedąc w Mc donaldsie, w galerii handlowej korzystać z darmowego bardzo szybkiego Hot Spotu w telefonie. Oczywiście pod warunkiem, że telefon obsługiwał by Wi FI. Twój niestety akurat nie ma. ale jakby Ci się chciało targać laptopa? :D Era ma też lepszy i wiekszy zasięg niz Orange. ale musisz iść do salonu lub zadzwonić na nr 600 600 600 lub 602900000

Wiem, że na kartę prepaidową (taka jak Tak Tak) jest opłata 0,03 zł/100 kb