Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Iwaaa....

Nie ma nikogo...

Polecane posty

Tak bywam. Ciocie tam mam. Wpadam do niej raz za czasu. Jest chora. A nie ma kto przy niej byc. Dlatego odwiedzam ja czesto

Gość Czesc iwa podobno sie
A co jest zboczonego w tym ze chce seksu?

No, tak :-) Tak pisze z telefonu. To jedyne forum na ktore moge wejsc z tego telefonu :-) uaktywniam sobie pakiet. Skad wiesz :-) :-)

wiesz co ja jestem złotym nie gniewasz się :( chciałem Ci puścić piosenkę ale nie otworzysz :(

Nie gniewam! :-) bo wiedzialam,ze to ty :-) :-) :-) Zmieniles nick bo tamtego juz nie chciales czy specjalnie? :-o Nie otworze. Nawet foty nie moge wstawic! :-(

W tej chwili nie mam. Mysle,ze na nast.miesiac bede miala! Tylko zastanawiam sie z czego. Rozmawialam juz o tym z pomawiaczem ale niestety nie orientuje sie w tym. :-( chodzi mi o orange internet.oplaca sie?wiesz cos na ten temat? Radiowka odpada..

Fajna Suka Fajna suka chyba tylko dla meneli :O Tweaz to jedynie możesz dawać dupy psom na osiedlu. Po bliżniakach ma piździsko rozepchane jak studnia :O nie mówiąc już jaki musi mieć oszpecony brzuch. Taką to jedynie jeszcze mąż może tknąć z przyzwyczajenia. W dodatku jeszcze jest głupia i wredna. Chcesz głupia suko, to zawsze kiedy pojawisz się na forum będę po tobie jeździł.

_Fajna Suka Zenada :O Dorosła kobieta, a wpir.dala jakieś różowe serduszka w stopkę informacyjną - jak dziecko :O

Podpiac sie tez nie moge do nikogo! Chodze w soboty na treningi. Do konca życia bede zalowac,ze do sportowej nie poszlam :-( :-( ty masz czarny a u mnie moj nick jest niebieski

Ale mi nie chodzi o internet na telefon :-) na kompa :-) WALL-E :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) MASZ DLA IWYYY ZIELONA ROSLINKE?