Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aressiaa36

Moja córa fenomen

Polecane posty

Gość Aressiaa36

Mam 36lat jestem szczęśliwa matka 16letniej córki.. Nigdy nie wiedziałam jak zdolnej córki.. otóż kilka dni temu dostałam zaproszenie na kawę razem z córka do mojej znajomej, zdziwiłam sie trochę ze moja córka.. Ponieważ nie była ona za bardzo lubiana wśród mam swoich koleżanek z powodu tego ze lubiła chodzić na imprezy włóczyć sie ze znajomymi i popalać papierosy.. powiedziałam Justynie ze jutro idziemy na Kawę do pani X.. zdziwiło mnie to ze z mila chęcią sie zgodziła.. poszłyśmy.. i usłyszałam słowa: ostatnio rozmawiałam z twoja córka i sama nie dowierzałam.. Twoja córka ma gadane.. tzn gdy zaczęłam z nia rozmawiać przed sklepem nawet nie wiem kiedy doszłyśmy do tematów domowych.. zwierzyłam sie jej z wszystkiego czułam sie jakbym rozmawiała z psychologiem ale kimś o większym poziomie.. Naprawdę Powaliło mnie z nóg gdy usłyszałam takie słowa... Kilka tygodni później dostałam telefon ze szkoły ze jutro mam przyjść o 13 na rozumowe.. Pomyslalam ze Justyna znowu cos wykombinowała i musze za nia sie wstawiać.. Poszlam.. i usłyszałam Z tej strony nie znaliśmy Justyny.. Gdy na Lekcji Wiedzy o Społeczeństwie Potrafiła lepiej wytłumaczyć lekcje niż nauczyciel.. Kłucila sie z nim udowadniajac ze ona ma racje.. i udało jej sie miala racje.. Rozmawiajac z psychologiem[co tydzień każdy uczeń rozmawia 20min] sama potrafila lepiej uwzględnić i dość do wniosku swojej sytuacji.. rozmawiajac z psychologiem zdaniami które były nie do pojęcia dla psychologa a co dopiero dla 16latniej dziewczynki zagubionej w świecie towarzystwa nie za dobrego dla niej.. Wrocialam do domu niedowierzając.. Justyna Tylko sie śmiała.. od jej znajomych dowiedzialam sie ze gdy z nimi rozmawia jest całkiem luźna nigdy nie używając takiego słownictwa.. czasami jest nawet wolgarna i nie zgodna z przepisami.. minęły jakieś trzy miesiące i kolejne wezwanie do szkoly... Dyrektor zaproponowal spotkanie Justyny z adwokatem i wyprobowanie wymiany zdan.. zgodzialam sie bylam bardzo ciekawa.. Justyna bez z zadnych problemow zócila jak zawsze : a mi to lata mamuśka muszę pedzic bo juz na mnie czekają.. Nadszedł ten dzień ja cala zestresowana w domu a Justyna jak zawze spokojna poszla do szkoly zeby porozmawiać z adwokatem.. na Sali byla tylko ona i Advokat zeby jej nie stresowac.. Rozmawialai przez dwie godziny... Na temat Polityki Psychologi Przemocy Zasad i Dobrego wychowania.. Telefon ze szkoły jesli pani moze prosze przyjechac.. wsiadłam do auta i juz po 15min bylam w szkole.. usłyszałam.. Pani córka jest fenomenem.. z ust Adwokata.. jest na bardzo wysokim poziomie zna słownictwo którego nie uzywa sie nacodzien.. Czasami wydawalo mi sie ze wiecej odemnie.. Rozmawiała ze mna bardzo luzno udowadniając mi ze to ona ma racje.. popierajac sie argumentami ktorych nie potrafilem sam okreslic... Bylam taka szczesliwa.. Bo justyna nigdy nie byla Orłem w nauce..

Gość a potem zlecialas z lózka
i się obudziłaś. :O

Gość On25252525252525
fajnie miec taka córke.. duzo młodych ludzi jest bardzo inteligetnych ale poprostu w codziennym zyciu sie tego nie widzi....

Gość Argentyna30
Moja znajoma miala podobnie z synem Tylko on mial 19lat... milo slyszec ze sa takie dzieci... w srod znajomych wulgarne jak to ujełas ale wsrod doroslych czuja sie swobodnie władajac ciezkim zrozumialym jezykiem

Gość mamaminusa
zaplułam monitor jak przeczytałam o tym spadnięciu z łóżka hahahahah dobre dobre:) a autorka postu już sama nie wie co ze sobą z tej radości zrobić. Idź do męża niech cię przeleci i ci minie ta nadpobudliwość:)

Gość gruszka wiliamsa
rozumiem, że córa uczy się w prywatnej szkole?

Gość LostOn2828
Poprostu inteligentna młodziez nie wyginela z dinosaurami.. Pogratulować córki

Gość Aressiaa36
córka uczy się w normalnej szkole.. Nigdy bym nie powiedziała ze jest taka.. Nigdy ze mną w takie sposób nie rozmawiała... Było dla mnie zdziwiem gdy usłyszałam takie słowa

Gość heelloł
Kobieto, po pierwsze masz fantazję, po drugie może i twoja córka jest inteligentna, za to by masz mózg pantofelka. Ileś ty klas kobieto skończyła? Wyrażasz się jak debil ewentualnie baba ze wsi. "popierajac sie argumentami ktorych nie potrafilem sam okreslic." Twoja wiedza o świecie jest też wiedzą baby ze wsi, skoro wydaje ci się, że Adwokat ( z dużej litery) to autorytet intelektualny, który prowadzi dyskusje na temat zasad dobrego wychowania. No co za matolica.

Gratuluje tak zdolnego dziecka.A zlosliwymi komentarzami sie nie przejmuj.

Gość dalidom
Wątpię żeby twoja córka miała inteligencję wyższą od półgłupa mając tak ograniczoną matkę. Sorry, kobita ale wali od ciebie cięzki prymityw.

Gość Grihirigi18
szczesliwa mama..:) Fajnie słyszec takie mile opowiadanie o swojej córce.. Nie jest Idealna jak napisałas ale po prostu inteligentna.. złosliwcami sie tu nie porzejmuj pełno ich grasuje;] pzdr

Gość flfllflflflfamma
"Było dla mnie zdziwiem gdy usłyszałam takie słowa" Co za przymuł to pisze.

Gość lady in fiolet
czasem nie znamy wlasnych dzieci, rodzicow. jakie to zaskoczenie kiedy tak bardzo dziecko zaskakuje. mozesz byc z niej dumna, i to jest potwierdzenie tego ze nie mozna szufladkowac ludzi:)

Gość belebelebelebele
a moja córa kiedyś zachwyciła inżyniera, jak z rana zdjęła sobie pieluche i zawartym tam gówienkiem wysmarowała całą ściane w sypialni. Stwierdził że będzie architektem.

Gość Aressiaa36
zapomnialam dodac ze moja corka nazywa sie Barack Obama i wlasnie wygrala wybory prezydenckie, ale nigdy nie zgadniecie gdzie :classic_cool:

Gość hhyyhhyhyhuhuu
nie wierze ze tyle osob w to uwierzylo :D

Gość flfllflflflfamma
Bosh, ludzie czy nie widzicie że pisze to jakiś down? Przeciez to stek bzdur. Tak, wezwali ją do szkoły, żeby jej powiedzieć, ze potrafi lepiej uczyć niż nauczyciel, czego dowiodła kłócąc się z nim. A potem zorganizowali tej cud-córce spotkanie bez świadków z jakimś Adwokatem (uwaga przez duże A) bez świadków, żeby porozmawiali sobie o Przemocy (duża litera oczywiście ) i etykeicie. No rannnnyyyy co za stek bredni.

Gość xmxmmx
"lady in fiolet czasem nie znamy wlasnych dzieci, rodzicow. jakie to zaskoczenie kiedy tak bardzo dziecko zaskakuje. mozesz byc z niej dumna, i to jest potwierdzenie tego ze nie mozna szufladkowac ludzi" Lady in violet, jesteś idiotką.:)

Gość niesmka
Hahahaha, uspokójcie sie! :D

Gość hhyyhhyhyhuhuu
chociaz z drugiej strony wspolczuje tego co musiala przezyc matka ktora majac 19 zaszla w ciaze i musi pisac takie rzeczy zeby sie podbudowac :(

Gość zezowata jola
taaa a ja wczoraj powilam hipopotama. ludzie ogarnijcie sie, taka slaba prowokejszyn, a ci lykneli :D

Gość xmxmmx
"Grihirigi18 szczesliwa mama.. Fajnie słyszec takie mile opowiadanie o swojej córce.. Nie jest Idealna jak napisałas ale po prostu inteligentna.. złosliwcami sie tu nie porzejmuj pełno ich grasuje;] pzdr" Grihirigi18 - kolejny matoł.

Gość Aressiaa36
zadna prowokacja!! takie inteligentne dzieci rodza sie z zaplodnienia analnego, ale wy prostaki o tym nie wiecie :O

10/10:D weź matka się za słownik albo niech córka wytłumaczy lepiej niż nauczyciel zasady pisowni wyrazu "kłótnia" A propos przepowiedni pieluchowej-będąc niemowlęciem maziałem pieluchami po ścianach----jestem architektem:P

Gość jezoo
zal.pl

Gość sztyrlic*
czasami jest nawet wolgarna i nie zgodna z przepisami :D:D:D popłakałam się ze śmiechu, zaplułam ekran, pośliniłam się :-o pierwszy raz od dawna ubawiłam się na kafe!!!!! temat wędruje do ulubionych.