Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona troche

Napiszcie cos zabawnego, juz dawno sie nie smialam

Polecane posty

Gość Znudzona troche

jakas zabawna sytuacje cokolwiek bo ostatnio mam stres w pracy, jestem zmeczona i ciagle sie wszystkim przejmuje

dzis w sklepie para pijaczków(ona i on)on kupuje wódkę i zawsze brał dwa lody w kubeczkach dzis bierze jednego a ona do niego:Rysiu a dla mnie? a on:Dzisiaj kurwa nie zagryzasz:) do tej pory sie smieje jak mi sie to przypomni:)

Gość mamaminusa
jest tu taki temat o reklamach, polecam przeglądnąć. Mało się nie udusiłam jak czytałam o reklamie z buzkówną czy z bachledą że się przechadzała po wybiegu, podkakiwała wesoło a wyglądała jakby jej ktoś w bok przypierdolił:)

Gość zzzzzzzzzzzzzz
pamietam jak ogladalam ten filmik z kotami to az plakalam ze smiechu :D:)

Gość Znudzona troche
Wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "Bella" a następnie rugam je słownie i chłoszczę bambusowym kijkiem, wyobrażając sobie że jestem kierowniczką zmiany w chińskiej fabryce, która dyscyplinuje załogę.:classic_cool:

Gość Znudzona troche
:classic_cool: 🖐️ :D 😘

Gość mamaminusa
błagam niech ten podszywacz jeszcze cos napisze, to o podpaskach było takie, że sie niemal udusiłam:) no zajebisty jest ten kto to pisze. Wynajmę cię żebyś mnie rozweselał/a

Gość Znudzona troche
hehe dzieki za koty! no i z tym haslem tez dobre! A co do podszywacza to tez zauwazylam ze on ma jakies dziwne poczucie humoru

Gość mamaminusa
Gdy kremlowskie kuranty wybijają północ a Jowisz pokrywa Wenus ubieram na siebie futro babci Marceliny i gogle od wueski dziadka Ambrożego a głowę przyozdabiam srebrnym kołpakiem od FSO 1500 i wychodzę na trotuary Zgierza aby w poczuciu zjednoczenia mentalnego z odwiecznymi siłami natury symulować gotową do rozrodu samicę Yorka

Gość Znudzona troche
Zajebiste z tym golebiem ale sie usmialam! Nie wiem jak mozna smiac sie z tego co pisze podszywacz - on ma jakies chamskie te teksty

Gość Znudzona troche
Gdy nuda oraz zniechęcenia zaczyna brać górę biegne w raźnych rytmicznych podskokach do najbliższej biedronki i zaopatrzywszy sie w zapas draży kokosowych wykonuje zgodnie z podręcznikiem MacGyvera akcelerator cząstek elementarnych mając do dyspozycji swój odbyt i wspomniane wyżej łakocie