Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exłajzi

podoba sie Wam?

Polecane posty

to jest dowod na to, ze sukienki pokazane na modelkach wygladaja duzo lepiej...gdy zobaczylam ta suknie bardzo mi sie spodobala ale gdy zjechalam nizej juz przestala sie podobac....

Gość kici kici miau miau miau
Na modelce - piękna :) Na tej "autentycznej" pannie młodej - yyy.... beznadzieja, fuj

Gość carmenn
nizej juz jest temat ze zdiecia klamia z sukniami ktory zalozylam i tam laski wklejaly mnostwo zdiec sukienek ze zdiec salonowych i z allegro.

niestety zdjecia sukien sa bardzo czesto jakby to okreslic przerysowane upieknione za pomoca roznych programow itp.(nie tylko sukien takze normalnych ciuchow bluzek,spodni na zdjeciu co innego,a przychodzi co innego)? -lepiej samemu wybrac sie na salony i obejrzec z bliska i na sobie:)moja kumpela tak miala na necie bardzo spodobala jej sie pewna suknia firmy demetrios i byla na nia zdecydowana w 100% pojechala do salonu i od razu jej sie odechcialo suknia nie wygladala tak jak na zdjeciu stwierdzila ze byla paskudna i do tego odpadaly koraliki i metrowe nie obciete nitki no i kupila inna:)

Gość bbbbbbbbbbbbbb
nieładna jest ta sukienka, na tej dziewczynie wygląda na za dużą (zwłaszcza góra jakoś dziwnie odstaje). ja widziałam ją na inne lasce, pare kilogramów większej i wyglądała okropnie, bo była za mała! cycki podjechały jej pod samą brodę co dodatkowo podkreślał ten dziwny krój gorsetu... ogólnie sukienka jest beznadziejna