Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojjjjj

Czy tak mu napisac w smsie ??

Polecane posty

Gość ojojojjjjj

spotykam sie z chlopakiem ale ostatnio nie widzielsmy sie 2 tyg. niby byl chory i takie tam nie chce sie narzucac ale chcialabym wiedziec co mam myslec o nim i nie chce wydzwaniac do niego tylko napisac sms zeby przyszed do mnie w ta sobote po poludniu i niech odpisze o ktorej godz. moze przyjsc chyba ze nie chce to niech to napisze zebym wiedziala czy napisac tak : chyba ze nie chcesz przyjsc to poprostu mi to napisz a moze bez tego ostatniego zdania ten sms ???????

Gość Moja Droga...
nie zabiegaj o faceta, bo czy ktoś widział, by mysz kota goniła...?

Gość c4
Bez ostatniego zdania. Jeszcze pomyśli, że ma wybór i nie przyjdzie ! :)

Gość ojojojjjjj
ale ja chce wiedziec czy przyjdzie czy mnie oleje mowil tylko w poniedzialek jak dzwonil ze zobaczymy sie za niedugo ale nie powiedzial kiedy dokladnie ...

Gość dkerdn
swieta racja, nie biegnij za nim, jesli mu zalezy to Ci to pokaze-odezwie sie, a jesli sobie Cie oleje to znaczy z nie ejst godny niczego co bylabys gotowa dla niego zrobic, w tedy sie dowiez jaki jest.Po prostunie pisz 1 nie dzwon 1 i tyle.Zalezy hmmm bo moze wypada go odwiedzic skoro chory-chyba ze sobie tegonie zyczy.No ale pamietaj nie gon kota jesli nie ma na to zbyt wielkiej potrzeby, jesli jest topoczatek

więc zapytaj czy zobaczycie się w tą sobotę ? Na pewno odpowie.