Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannna 23

kto pomoze z gadu gadu

Polecane posty

Gość zuzannna 23

wydaje mi sie ze moj przyszl maz mnie zdradza, raz zauwazyłem ze cos bardzo sie zmieszal jak z nienacka weszlam do pokoju a on z kims rozmawial na gg. przydalo by sie to sprawdzic , tyle ze ma duze arhiwum i mase ludzi na gg wiec przegladanie na szybkiego u niego odpada. i zrobiłam tak .... weszlam do jego gg, i skopiowalam plik archives.ddl, zalozylam nowe gg usunelam ten plik z nowego i wkleiłam skopiowany od niego ale to nic nie daje. czy moze miec na to jakis wpływ to ze ja mam viste a on xp.

jesli mu nie wierzysz przed slubem i zaczynasz miec watpliwości to po co myslisz o wspolnym zyciu z nim pod jednym dachem ?

Gość zuzanna23
ufam ale wole wiedziec na 100 %, wszyscy na poczatku ufaja a pozniej sa rozwody. nikt nikomu nie moze zagwarantowac na 100% ze beda razem do konca, jesli jest cos co nam moze przeszkodzic wole wiedizec teraz.

Gość tv.
ja to zrobilam jakos tak: documents and settings -> nazwa uzytkownika -> gadu gadu -> i tam wybierasz nazwe tego uzytkownika gg, u ktorego to archiwum chcesz wkleic. obawiam sie ze z jego komputera musisz miec plik z takiej samej lokalizacji, nie z Program Files, tylko z Documents and settings. mi tak w kazdym razie wyszlo od oceny moralnej sie powstrzymuje ;P

Gość tv.
c.r.i.m.e. -> no co Ty, facet by nie pomyslal, ze mozna nie wiedziec, jak cos takiego sie robi ;)