Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymyśliłam Cię.......

ZDRADZAJACY

Polecane posty

o co chodzi w zdradzie? Dlaczego to robicie, czego wam zabrakło? czy to kwestia tylko sexu? czy zakochaliście się w kochance?

nie chcę zdradzić, to raczek próba wytłumaczenia czegoś czego trochę nie ropzumiem.

Poki sam nie zasmakujesz to nie zrozumiesz.....jest milion powodow dla ktorych ludzie zdradzaja :P

Poza tym dlaczego zastanawisz sie nad tym? Nie masz innych zmartwien?Czyzby ktos Cie zdradzal badz zdradzil?:P

blisko jesteś.... skoro jest milion powodów to ja bym chciała je poznać i zalożę się, że jest jeszcze paru chętnych do zgłębienia tej wiedzy. A ty zdradziłeś/aś? jaki był twój powód?

hehe sadzilam,ze jetses facetem, sorki za wczesniejsza moja forme pisania do Ciebie:P Hm...a co rozumiesz przez slowo zdrada? Temat rzekaaaaaa :P

ja to dziele na dwie sfery, sfere psychiczną i fizyczną, bardziej interesuje mnie ta druga sfera z tego wzgledu, ze jestem przekonana że z nia ściśle wiąrze się sfera psychiczna bo mimo jesli tego nie ma na początku między kochankami to z czasem pojawia się ta zależność. Nawet jesli na poczatku to miał byc tylko czysty sex. Uważam, że nawet facet dla ktorego iało wszystko być tylko czystym sexem to potem do ego dochodzi i uczucie. a ty kak myślisz?

no okazuje się, że nie całkiem i własnie chciałabym sie tego dowiedzieć.