Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka888

Zajście zaraz po odstawieniu??

Polecane posty

Hej!!! Mam problem. zacznę może od początku. Mam 20 lat, od roku brałam tabletki anty, miesiąc temu je odstawiłam, mam nawracające infekcje bakteryjne i stwierdziłam ze w ten sposób je wylecz. Byłam wczoraj u ginekologa, stwierdził obecne bakterie, nadżerkę i nie pekniety pecherzyk w lewym jajniku, który może sie przerodzic w torbiel, strasznie mnie przestraszyl. powiedzial ze moge miec problem z zajsciem. Czy któraś miala takie cos?? Potrzebuje Pomocy. a na koniec gin mi jeszce powiedzial ze jak bym chciala zajsc to mam sie teraz starac. A czy to nie zaszkodzi dziecku?? Czy zaraz po odstawieniu mozna starac sie o dziecko??

Gość kottom
ja dwukrotnie zachodzilam w ciaze po odstawieniu tabletek i za kazdym razem zanim zaszlam inelo ok.3 mies.,moj gin mi powiedzial,ze mam sie nie stresowac,ze nie zachodze od razu,ze to normalne

Gość kottom
torbiel tez kiedys mialam,wielkosci kurzego jaja ponoc byl,wyleczono go tabetkami,znikl jak na razie bezpowrotnie,przez pierwsze 2 tyg.leczenia musialam tylko nie wykonywac ciezszych zajec zeby nie pekl

Gość Hydi
Ja zaszłam zaraz po odstawieniu tabletek a brałam je długo - bo aż 4 lata. Myślałam, że będe mieć problem by zajśc, ale sie udało szybko a synek rozwija się prawidłowo.

To gratuluję. Ja dzisiaj musze porozmawiac z moim narzeczonym. Powaznie przemyslec temat maciezynstwa. A czy nie uważacie ze lepiej jest przeczekac kilka miesiecy?? Tak dla bezpieczenstwa dziecka??

Gość fgfff
miałam raz niepęknięty pęcherzyk i raz torbiel. za każdym razem szybko po odstawieniu tabletek. przerzuciłam się na plastry bo tabletki mi szkodziły na wątrobę chyba. kiepsko się po nich czułam. teraz jest ok. lekarz powiedział że \"będziemy je odstawiać\" dopiero jak będę chciała mieć dzieci bo torbiele lubią nawracać. ale wchłaniają się po hormonach więc można poczekać z decyzją o dziecku spokojnie

mnie lekarz zalecił odczekać przynajmniej 3 miesiące zanim zacznę się starać o dziecko ale może dlatego, ze bardzo długo brałam tabletki (7 lat)