Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billyZkamocka

czy jets to normalne?powinien byc na nia wkurzony?

Polecane posty

Gość billyZkamocka

jestem z dziewczyna od ponad roku .napoczatku nie wierzylem jej ze jest dziewica no bo za ladna byla ale pozniej juz wszystko bylo ok.chciala poczekac z seksem do czasu kiedy bedzie gotowa.kocham ja ponad zycie wiec zrozumialem i teraz nadszedl ten czas kiedy ona czuje sie gotowa dokladnie po roku i 3 miesiacach.ale to co mi powiedziala wprawilo mnie w oslupienie mianowicie:,,chce uprawiac bez stresowy seks bez prezerwatyw tylko bede brala tabletki antykoncepcyjne a zreszta bedzie to wieksza przyjemnosc dla Ciebie no ale musisz zrobic sobie wszystkie testy i badania na choroby weneryczne w tym na AIDS" no poprostu myslalem ze jej pierdolne jak ona mogla pomyslec ze ja jestem jakims nosicielem...co prawda powiedzialem jej ze mialem wiecej niz 10 partnerek seksualnych i z 3 nie uzywalem zabezpieczenia a ona powiedziala ze to dla pewnosci i dla bezpieczenstwa..kuzwa mam mieszane uczucia mieliscie juz taka sytuacje?

Gość i o co sie chłopie rzucasz
?? skoro miałes wiecej niz 10 partnerek i nie stosowałeś prezerwatywy to normalne, że możesz być zarażony zrób testy dla swojego i jej spokoju

Gość elegancko ale bez przesady
oczywiście że normalne po co ma się zarazić syfem

Gość i o co sie chłopie rzucasz
no chyba że zwisa ci to, ze ją możesz czymś zarazić :o egoisto

Gość takieo
rozsadna dziewczyna i nie ma sie co oburzac.

Gość notakkkkkkkk
chlopie laska nie dojsc ze chce bez prezerwatyw zeby tobie bylo lepiej to ty sie rzucasz ALE TO JEST NORMALNE!POWINIENES ZROBIC TE TESTY JESLI NIE UZYWALES ZABEZPIECZENIA Z KILKOMA PARTNERKAMI

Gość SięNazywam
w dzisiejszych czasach to zupełnie normale. Mądra dziewczyna!!!!!

Gość bawmy sie
no jakby mój facet miał ponad 10 partnerk i chciał uprawiac z nim seks bez prezerwatywy to jak najbardziej bym chciał zeby sie zbadał nie ma w tym nic dziwnego madra dziewczyna:)

Gość kdjhdvi
Madra dziewczyna. Zrob badania. Skoro miales tyle partnerek to powiniennes jest zrobic nawet nie tyle dla dziewczyny, co dla siebie. Poza tym jak Ci na niej zalezy, to chyba tobie pierwszemu powinno zalezec na jej bezpieczenstwie. Nie unos sie honorem, tylko docen, ze Ci sie rozsadna i uczciwa dziewczyna trafila.

Gość dassdas
dobrze robi.... pamiętam jak jeden z moich ex zażądał takich testów...byłam wtedy niesamowicie wkurzona jak on śmie, ale potem kiedy posłuchałam co się dzieje dookoła - nie mam wcale żalu. Skoro facet współżyje z kilkoma laskami bez zabezpieczenia (a niewiadomo co one robiły wcześniej), to jedyną metodą dowiedzenia się czy wszystko jest OK to testy. W imię czego dziewczyna ma się zarazić czymkolwiek (HIV, żerzączka, chlamydia) od faceta?

Gość billyZkamocka
jak sie na nia troche wydarlem to powiedziala ze ja nie musze robic tych testow ale seksu tez nie bedzie ale mnie nie zostawi tylko poczeka az dojrzeje do tej decyzji

Gość Gabkkkkkoooooooo
A skad wiesz ze jakas nie zarazila cie jakims syfem o ktorym nie masz pojecia, szczegolnie ze miales 10 partnerek (podzielic przez 2) z tym z 3 robiles to bez gumki. Madra dziewczyna.

Gość ooIga
badania powinniście zrobić oboje w końcu hiv to wirus przenoszony przez krew, a nie sperme tylko

Gość bawmy sie
rany powinnej sie cieszyc ze masz taka madra kobiete

Gość billyZkamocka
moze nie potrzebnie na nia tak naskoczylem.ale ja to sie chyba boje tych badan jeszcze i powiedziala ze jak chce to ona moze ze mna isc...a jak cos bede mial jakas chorobe to co ja jej bym wtedy powiedzial

Gość chłopie myśl to nie boli
a jeśli ejsteś nosicielem? zarazisz ukochaną dziewczynę i jak będziesz z tym żył że ją ZABIŁEŚ???? zrób badania i nie pierdol cykorze

Gość bawmy sie
z takim nastawieniem to lepiej nie idz, wez podejdz do tego z dystansem

Gość Barzdo Mądra
Słusznie powiedziane. Takiej kobiety ze świecą szukać. W dzisiejszych czasach... Naprawdę, bardzo rozsądna dziewczyna

Gość rtyuikujjjhmmmmmmmmmmhmmmmmmmm
jak sie dowiesz ze jestes chory to to, jak powiedziec o tym dziewczynie nie bedzie twoim najwiekszym zmartwieniem :O a dziewczyna jest bardzo madra, nawet gdybys spal tylko z jedna laska bez zabezpieczenia a ona z jednym facetem wczesnej to mozliwe ze ten jedne facet od niej spal z kilkoma laskami, a te lski z innymi facetami..... wyobraz sobie jakie to jest wielkie kolo!

Gość trelemorelemortadele
prowokacja.

Gość rtyuikujjjhmmmmmmmmmmhmmmmmmmm
ja mialam dwoch partnerow, jeden to prawiczek, bylismy bardzo mlodzi, pierwszy zwiazek a z drugim rowniez spalam bez gumki, ale nie prosilam o testy bo... bylo mi glupio, balam sie co sobie pomysli. po jakims czasie zrobilam sobie testy, dla wlasnego swietego spokoju, ale jemu nic o tmy nie powiedzialam. teraz jestem madrzejsza i na pewno poprosze kolejnego partnera zeby je zrobil

Gość billyZkamocka
za pol roku konczy 20 lat poznalem ja jak byla mlodziutka ale zawsze byla rozsadna i odpowiedzialna zupelne przeciwienstwo swoich rowiesniczek...pojde na te badania chociaz sie boje ale za bardzo ja kocham zeby jej krzywde zrobic

Gość hahahaha co za koles
sam sie boisz ze masz jakas chorobe a jej to bys chcial bez prezerwatywy wsadzic!!!!!!!!!!

Gość hahahaha co za koles
i jeszcze taka mloda...kurwa juz zupelnie zadki gatunek pomysl ze na twoje miejsce znajdzie sie kilkudziesietu ktorzy chetnie ten garnuszek miodu wezma i beda niego dbac

Gość billyZkamocka
dobra przemyslalem poslucham was i jej i ide na te testy mam nadzieje ze nie mam zadnego chorobska

Gość dobrze robisz
idz sie przebadaj, nie tylko dla niej ale i dla samego siebie. mądra dziewczyna, postąpiłabym tak samo. powodzenia:)

Gość przemoo
jak ty chłopie mogłeś wytrzynac rok i 3 miesiące bez sexu??? odp. szczerze??