Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiem studi4

Patrzcie jak ja wychowała porządnie córkę,w tym roku broni inżyniera

Polecane posty

Gość anonimowa.
to jeżeli mam chłopaka i jestem z nim już ponad 2 lata to nasz seks jest prymitywny?...eeeeee.... :D skoro jest taka rozsądna to chyba bedzie potrafiła się zabezpieczyć... albo w ogóle pani się z jej strony wnuków nie doczeka skoro taka cnotka:P

Gość fdsdffsddffds
bumkabaloonowa - ja mam 18 lat i też mogłabym robić co chcę. I chyba właśnie dlatego nie robię :P Zakazy działają odwrotnie, niż rodzice by chcieli.

Gość Przepraszam ze nie na temat
ale czy wielkosc ma znaczenie?

Gość efewfefewf
a skad wiesz czy potajemnie twoja corka nie cpa? pewnie ci tego nie powiem

Gość fdsdffsddffds
ja na ten przykład mam konserwatywnych rodziców w sprawie seksu i jestem nimfomanką

Gość anonimowa.
hyh moja mama nie wie o mnie duzo:p i dobrze:)

Gość szukam nimfomanki
rodziców w sprawie seksu i jestem nimfomanką---na serio? A masz partnera na stale? Mozesz mi podac maila napisze do ciebie :)

Gość alison11
za duzo pytań zadawałaś madooonna :D

Gość efewfefewf
łatwo sie chwalic na forum, widocznie masz jakies kompleksy skoro musisz, o tym obwieszczac całemu swiatu jaka to masz zdolna core..cos musi byc na rzeczy

nie no chciałam tak czarno na białym że to prowakacja. Poprostu doskonale wiem jak przebiegają studia na budownictwie. Mąż skończył i siedzi tu koło mnie i sie śmieje:)

Gość Kawi
Porzadnie wychowałaś córke?? może wobec siebie, ale przyjmij do wiadomości że nie ma pewnie znajomych, może nawet przyjaciół skoro 24h/ na dobe sie kuje, jest nudna maja ja za dziwadło skoro nigdzie nie chce sie z nikim spotkac i woli siedziec i kuc sie w domu, co do osiagniec to juz magistra mogła by robic albo miec ;> i pryjmij też do wiadomości ze może nigdy nikogo nie poznać z taka osobowościa i byc fajna tylko wobec pani, bo np. dla była by ... [nie powiem co], nigdy nie chciałbym miec takiej dziewczyny która nigdy nie choc przez moment nie zabawila, w tym przypadku nawet nie wie co to nawet znaczy "zabawa", i nie mam tu na mysli imprezy gdzie sie cpa i chleje 5 do utraty przytomności tylko nawet zwykłe wieczorne spotkanie ze znajomymi w domu albo w kinie, wex sie zastanów, twoja córunia juz dawno ma pewnie przezwisko dziwadło :P

teraz autorka albo przetrząsa internet w poszukiwaniu info albo dzwoni po znajomych albo jest jeszcze inne wyjscie, zaraz nam powie ze nie musi niczego udowadniać:)

Gość Kawi
pewnie tak :P

Gość a nawet
jeżeli to prawda co pisze to mi jej córki normalnie żal. przeszło jej koło nosa wszystko co najlepsze w młodym życiu. ciekawe jak znajdzie męża, pewnie nie umie sie nawet zachować w towarzystwie.

Gość Kawi
Ps. tez studiuje budownictwo, ale tylko dla tego że mnie to interesuje, nie wiaże z tym kierunkiem przyszłości, poprostu chce wiedzieć to i owo, na nauke jest czas tak samo jak na weekendowe imprezy :D Do autorki.... gdzie pani "curunia" spedza sylwestra '08/'09 , domyslam sie że w domu przed programem TVP1 (hahahaha)

do kawi, a szkoda ze przyszłości z tym nie wiążesz bo to bardzo dochodowy zawód obecnie.

Gość co za glupekk
u mnie na uczelni broni się prace inżyniersą na pocz. 4 roku i ma sie wtedy 23 lata i to normalne, nie wiem czemu sie chwalisz swoja córka

Gość Lodzio
współczuje córki......bosh wyobrazaj ją sobie taka brzydka pryszczata z ksiązka w ręku tłuste włosy i okulary i taka blada i wiecznie marczy pewnie czoło a fe i nosi takie obskurne buty i nie uzywa kosmetyków bo jej mama nie pozwala bo po co.....spaczona psychika....normalnie jakbym widziała swoją sąsiadke co wiecznie chwali swoją córeczke a ta nawet niewie ze ma cycki...;/

Gość Kawi
do "madooonna" , nie wiąże z tym przyszlosci na dzień dzisiejszy bo mam jeszcze inne plany na życie, a to co będzie to sie okaże i mozliwe ze zostane w budowlance :)

Gość fewfqwefqwfwef
chwalisz, sie czy zalisz?

Gość Obudzona z letargu
A Ja dopiero maturę będę zdawać, w wieku 28 lat, szkoda że tak późno ale dobrze że w ogóle.

Gość prowoejszyn

Pewnie żart, ale odpowiem poważnie. Innym dla przestrogi ... "nie imprezowała nigdy", "prymitywny seks" Zmarnowałaś córce życie, ale może jeszcze nie jest dla niej za późno i oby się życiem i seksem jeszcze nacieszyła ;)

Gość sąwyjątki
Przed czym/kim broni tego inżyniera? Jakiś anemik z niego?

Gość Prit Prit
he he, budownictwo, moja droga to ona i tak nic specjalnego nie osiągnie. Żeby nie wiem jakie miała wykształcenie i doświadczenie w budownictwie wolą facetów. No chyba że będzie grabić i obsiewac skarpy.