Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy farbić ..

NIGDY NIE FARBOWAŁAM WŁOSÓW!KOLEŻANKI MNIE WYSMIEWAJĄ ZE SZARA MYSZ JESTEM!!!!

Polecane posty

każda znich farbi tylko ja nie .. na studiach każdy mnie wysmiewa ze powinnam zrobic jakiś kolor bo mam brzydkie włosy takie nijakie.. mój kolor to ciemny blond dodam taki wpadający w miodowy :(

Gość samotna1970
jak liczysz się ze słowem koleżanek to ufarbuj sobie włosy ale dla siebie nie dla nikogo innego ty masz czuć się dobrze

na focie troche takie sianowate wyszły niestety bo fote robilam tak bez rozczesania specjalnego..ale chcialam tylko pokazać ich kolor naturalnyczy wg was powinnam je zafarbować?

Gość zrob tak
masz ladne wlosy ale mysle ze slicznie by ci bylo w np aksamitny brąz szamponetka marion-zobaczysz jak sie bedziesz czula jak ci podpsuje zrobisz farba jak nie sprubujesz inna szamponetka.powodzenia

Gość kolor mysi masz
zafarbuj koniecznie

Gość samotna1970
jesteś tam

Gość hfgshhgfes
A co to jakis warunek ze musisz farbnac włosy bo kolezanki tak mówia:O? sory ale chyba jestres tjkaasa teog:/ A w ohole to masz ładne wlosy i ta fotka nie raz była juz na forum:|

Gość a brąz bylby naturalny
wg mnie na brązowo farbnij bo będzie pasowac!

Dzieki za rady ..no nie o to chodzi ze słucham kolezanek ale wiecie jak to jest jak ktoś tak sie czepia ciągle ...jan ie chce farbować ale czasem mysle nad tym ze moze naprawde mam takie paskudne te włosy ze powinnam coś zrobić z nimi w końcu..:(

Gość ssdff
natura góra...... nie farbuj /... naturalne sa teraz modne a nie wytapirowana wymalowana lala

fotka ta byla tylko raz juz na forum i to dawno .potem moją fotke niestety rozpowszechniano na co nie mialam wplywu :(

Gość ssdff
a jkbym cos miala robic z nimi to jasne pasemka... bardzo delikatne

Gość SięNazywam
masz dobry kolor; nie farbuj bo jak raz zaczniesz...będziesz prawdopodobnie musiała cały czas już farbowac!a tak...póki nie masz siwych to pozostań przy naturalnych, co nie zmienia faktu, że przypadałaby ci się inne fryzurka (:

Gość NIEMODNE MASZ WŁOSY
NO FRYZURA PASKUDNA :(NIEMODNA CHYBA SIE ZATRZYMAŁA NASZA AUTORKA NA LATACH 60-TYCH KIEDY BYLY MODNE SCINANE PROSTO WŁOSY.TERAZ TO JEST DEMODE AUTORKO. ZASTODUJE CIĘCIE ASYMETRYCZNE.

Gość NIEMODNE MASZ WŁOSY
MIALO BYĆ ZASTOSUJ CIĘCIE ASYMETRYCZNE!!!!

Gość aasaoc
Tez mam wlosy w kolorze ciemny blond i mam ochotę zmienić kolor. Taki odcień wlosów ładnie wyglądają np.w slońcu, na zdjęciu, ale "na codzień" powiedzmy sobie szczerze-ten kolor jest niezbyt ładny, mdly i nieciekawy. jedyny plus jest taki, że możemy zarówno łatwo rozjaśnić jak i przyciemnić wlosy. Ja sklaniam się ku ciemniejszemu kolorowi. Mam jasnę cerę i jasne oczy więc chcę byc bardziej wyrazista. Narazie jednak nadal nie zdecydowałam się na żaden środek koloryzujący, może casting loreala?

Gość SięNazywam
dobre cięcie, dobrana fryzura i farba zbędna.

Gość bleeeeeeeeeeeee
paskudna fryzura

Gość JII6666
OOO MAMO

mnie tez ost zjamoma zapytala dlaczego nei farbuje wlosow :o chyba ma jakies kompleksy :o

Gość JII6666
zmien fryzure bo straszna

Gość masz śliczny kolor włosów
nie farbuj bo będziesz załowac. twoje wlosy az się mienią, po co farbować. Ja tez nie farbuje a takich ładnych jak ty nie mam, ale jak pomyśle o paskudnych odrostach i babraniu się z farbą to mi się odechciewa

Gość FGFGFGFGFG
TO SĄ ŁADNE WŁOSY ???AHAHAHAA SLEPOTA WAS DOPADŁA..TEN KOLOR JEST PASKUDNY ..A MIENI SIE DLATEGO ZE TO ŚWIATLO KRETYNKI TAK PADA !

Gość a was chyba złość
dopadła ze byłyście takie głupie i zaczełyscie farbowac, a teraz musicie farbowac regularnie, macie problemy z wypadaniem włosów i zmiana koloru

Pogięło was? To są normalne, fajne włosy. I do czego ma niby ten brąż pasować, skoro nie widzicie twarzy? Fryzura też nie jest paskudna. Normalna, naturalna.

Gość ODEZWALA SIE ZNAWCZYNI.
NIE ODZYWAJ SIE JAK SIE NIE ZNASZ. FRYZURA JEST NIEMODNA .

ja tez nie farbuje,no fakt,mam dosc ciemno broazowe,ale chrzanie psuc wlosy. wazne,by byly lsniace i dobrze obciete!!! nie farbuj! chyba ze robisz to dla siebie

Gość konsternacjaaa
no włsoki fajne ale cięcie faktcznie niemodne