Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlecznaa czekolada

schudne i nie przytyje

Polecane posty

mleczna czekoladko nio mój cel to 66 kg mam 173wzrostu zaczęłam już odchudzanie 4.11.2008 a na dzień dzisiejszy z 87 waże 83,3 :)

no to ladnie;) ja ostatnio zrzucilam kilogram ale teraz niedlugo bede miala @ i to wróciło z nadwiazka poza tym w ostatnich dniach tak sie objadałam strasznie po prostu, ale zauwazylam ze ostatnio przytyłam i bardzo chciałabym schudnąć, musi mi sie wreszcie udac, a jaka diete stosujesz? ja sie zastanawiałam czy nie zrobic dwudniowej glodowki przed dieta ale nie wiem czy to ma sens.

nio to wiadomo że przed@ wszystko stoi poza tym ja stosuje diete która polega na tym że jem na śniadanie koktajl owocowy na obiad normalny obiad i na kolacje zaś koktajl do tego tony wody:D

ja probowałam często ale w małych ilosciach ale nie zawsze mam czas żeby jeść, czasami zjem więcej i już klapa i postanowiłam jeść porządne śniadanie, lekki lunch, lekki obiad i lekka kolacje;P może tym razem mi sie uda;))dzisiejszego dnia nie mogę całkowicie zaliczyć do udanych po zjadłam dwie drożdżówki, ale byłam tak zdenerwowana pewna wiadomością ze złapałam sie za byle co:o to oczywiście było przed napisaniem tego posta;d;d

hej dziewczyny! ja sie do Was przylacze z przyjemnoscia, mala grupa wsparcia na pewno mi pomoze w utrzymaniu diety:) od wtorku jem mniej, ale rozsadnie, tak, zebym sie nie glodzila i czesto, co 3-4 h. ograniczylam weglowodane i zero piwa... z tym bedzie najtrudniej, ale zastapie je dobrym winkiem:) i od jutra cwiczenia 2-3 razy w tyg... nie mam do zrzucenia duzo, ale jak sie nie wezme za siebie, to za pare miesiecy bede miec... ale do glodowki sie nie przylacze, pewnie wieczorem bym pekla i nadrobila wszystko podwojnie... o rany, dlaczego tak trudno wieczorami sie opanowac z tym jedzeniem...

no właśnie ja nie wiem czy ma sens ta jednodniowa glodowka bo znajc mnie , jak już probowałam to do polowy dnia bylo ok a apotem tona jedzenia, wiec sama juz nie wiem.

mleczna czekolada- po co Ty sie odchudzasz?tzn z czego?wage masz idealna!!

mam troszkę do zrzucenia, ale nie bede robila tego przez jakas rygorystyczna dietę, chciałabym przestać sie objadać bo raz jest dobrze a później następuje takie dni kiedy jem stanowczo za dużo, napycham sie na sile, gdybym z tym skończyła , oczywiście zero słodyczy fast foodów itp, same dobre nawyki żywieniowe;d;d to kilogramy by mi poleciały tylko wiadomo nie w dwa tygodnie, tylko w kilka miesięcy. zrezygnowałam z tej jednodniowej głodówki bo znając mnie właśnie rzuciłabym sie na jedzenie ale wieczorem na śniadanko na razie zjadłam platki kukurydziane pomieszane z fitness z mlekiem 0,0% [300 kcal]

Witajcie kobitki:) Ja już mam dziś 11 dzień diety nie ważyłam się bo doszłam do wniosku że nie ma sensu ważyć się codziennie:-/ będe co 7 dzien i tez tak się mierzyć czyli w następny wtorek się okaże jak tam moje wyniki i postępy w diecie:) Pozdrawiam :D

ja dzisiaj po kilku dniach obzarstwa az balam sie stanąć na wagę szczególnie ze jeszcze mam @ i moze byc sporo więcej;/ dzisiaj kulturalnie plaki na sniadanko;d;d bez typowych słodkości;d;d

śniadanie: płatki kukurydziane i fitness na mleku 0,0% 2 śniadanie: tost[2 kromki ciemnego chleba +plasterek żółtego sera]+ 3/4 pomidora + ketchup. obiad: jeszcze nie było ale planuje kotleta +surówkę z marchwi i buraczki. a na kolacje/podwieczorek- activia truskawkowa z płatkami.

Gość NASTI16
Hej Mam pytanko - mam 16 lat, 171 wzrostu i ważę 71 kg. Jestem w I. klasie liceum , non stop nauka, jestem chorowita. Jestem na diecie przyśpieszającej przemianę materii. Czy znacie tą dietę? Stosowałyścię ją? Warto ją zastosować i czy jest dla mnie odpowiednia? Prosze o odpowiedź, bo nie wiem, co robić!!

ja dzisiaj tez bez żadnych zakazanych przysmakow ale za duzo chlebka zjadłam;P razem do tej pory około 1200 kalorii, a jeszcze kolacja przede mną, jutro postaram sie mniej;)

Złoty to po prostu zdrowe odżywianie bez żadnych śmieci. To raczej Ci którzy jedzą fast foody, słodycze i inne śmieci katują organizmy;D a Ty chyba jesteś bardzo zainteresowany tymi dietami , tak czesto to czytasz i sie wypowiadasz:D

Bry wieczór:) kuffa nie mam czasu by odwiedzać topik:-/ Dziś już mam 12 dzień diety:) nie ważyłam się i nie mierzyłam hihi po co mam sobie psuć humor:D dopiero we wtorek ale chłop mi mówi że widać że, się kurcze przede mną jeszcze kolacyja:) Pozdrowionka:) Jakoś się trzymam:)

tak tylko dziekuje ze czasem cos mozesz naskrobac, chociaz chwila zebym wiedziala ze nie jestem tu sama;D ja chora jestem to przynajmniej na forum cos popisze bo wychodzic mi nigdzie nie wolno ;P ja juz chyba wiem w czym do tej pory tkwil moj problem , wprowadzalam jakies nakazy tego nie wolno itp a teraz bede jadla wszsytko wiadomo ze nie jakies rogale nadziewane czekolada , tlyko ze po troszku;))przeciez nic by mi sie nie stalo od dwoch kostek czekolady na sniadanko do kawy;) musze urozmaicic swoja diete wlasnie szukam fajnych a zarazem prostych przepisow, wiem ze wten spososb odchudzanie zajmie mi dlugo ale przynajmniej bedzie trwale , ile to trwalo zebym sobie zdała z tego sprawę juz napislaam litanie na ten temat nawet na moim blogu;P teraz mam nadzieje tylko ze mi sie uda;))ze do wakacji będzie ze mnie super laska;))

Spoko-służę pomocą i wirtualnym towarzystwem jak mam tylko chwilkę:) kuffa dziś miałam ssanie ale się nie dałam:D Chłop wpinkalał przy mnie hamburgera i frytki a ja ostro popijałam wodę:) Jutro się zważę bo pypcia dostanę aż się boję na samą myśl:-/ Możemy pogadac na gg jeśli masz jakiś problem zawsze Cię wesprę ja też mam multum pytań i nie znam sama na nie odpowiedzi co ze mną:-/ Będę nie dobra i pochwale się dziś mam już12 dzień dietki:) dalej jade na tym samym i wierzę że Tak jak i Ty do lata będe seksiusia:) Kuruj się kobito bo trza mieć siłkę na odchudzanko:) buźiaczki!

tak tylko to napisz mi swoje gg na maila;)) inventum91@wp.pl ja tez zawsze wespre itp;) ja nie mam raczej nikogo kto mnie moglby wesprzec w tych kwestiach:/ to fajnie z ejuzd tyle dni za Toba, z kazdym dniem jest coraz latwiej, ja mam 3 dzien a jutro 4 itd;d;d pierwszy jest najgorszy. Ciesze sie ze tak dzielnie sie trzymałaś:) co tam hamburger;P

Gość Nossek
to jest zdecydowanie też mój cel! schudnąć i nie przytyć never more :P ale wiadomo jak to z tym jest... :/ heh... nie jest łatwo! ale dobrze, że nie jestem z tym sama! teraz przynajmniej otworzyli lodowisko to moze jakos przyjemnie spalę troszkę kcalek ;) trzymam za Was kciuki :* DAMY RADĘ! :)