Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

18.04. 2009 !!!!!!!!

Polecane posty

HELLO! Kto z Was bierze ślub tego dnia?? Co już załatwiliście a czego jeszcze nie?? Ja totalnie nie wiem w co ręce wsadzić, kiedy co łatwić i jak wszystko zoorganizować tak aby było ślicznie i z klasą.... Zapraszam!!

witam:) ja też ślubuje tego dnia:) przygotowania w toku, zarezerwowna godzina ślubu w kosciele, sala, zespół, fotograf. Chyba to co najważniejsze. Rozglądam sie za suknią. No i obmyślam szczegóły tego jak bym chciała żeby wyglądała uroczystośc i wesele. Ogólnie to ciągle coś nowego mi sie przypomina rzeczy o których trzeba pomyślec i ciągle nowe pomysły wpadaja do głowy. Chcielibysmy tradycyjne wesele z pierwszym tancem, oczepinami, tortem i wogóle, alew ciągle coś nowego nam sie podoba więc jeszcze nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie:) Napewno bedzie pięknie:) tego jestem pewna:) życze powodzenia w przygotowaniach:)

Gość nie ma.....
nikogo wiecej na ten termin????

Gość zapisuje się
ja mam zarezerwowaną salę , orkiestrę , fotografa , nad suknią też myślę tzn dokładnie wiem jaką a teraz szukam dobrej krawcowej bo do salonu musiałabym dojeżdżac 200 kilometrów a no i nie mam 5000 na suknię :P tyle , nauki dwudniowe w grudniu , terminu w kosciele jeszcze nie mam pozdrawiam

Gość zapisuje się
myszka dzięki wielkie ale łódz też z jakieś 300 kilometrów , shit shit shit !!!!!dostałam namiary na kobietę pod Bielskiem chyba tam spróbuję , tak to jest się urodzic na zadupiu :P