Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eve B.Good

Czy facetowi może się spodobać brzydka dziewczyna??

Polecane posty

Gość sunnyAnn
o losie...kompleksy i to pewnie pprzerosniete.... Stan kobito przed lustrem, przyjrzyj sie sobie dokladnie i wyszukaj to w sobie co Ci sie podoba , nie na odwrot. Pewnie sporo tego znajdziesz. Potem to eksponuj ( oczywiscie nie chodzi o chodzenie z przyslowiowym cyckeim na wierzchu ;) ) Wiele mankamentow mozna zatuszowaclub poprawic. Jestes kobieta wiec powinnas wiedziec co i jak a jak nie to spytaj o porade dobrych kolezanek. Na pewno cos Ci doradza. Zaakceptuj siebie, badz usmiechnieta . Tym sie ludzi przyciaga nawet jak bedziesz miala jakies mankamenty :) Powodzenia

Gość Eve B.Good
Próbowałam, sunnyAnn, próbowałam. Ale jak się nie ma podstaw, to cięzko coś z takich sztuczek wykrzesać :). a jak tak patrzę na siebie w lustrze (choć tego nienawidzę i staram się unikać) to mi się tylko cycki i włosy podobają, reszta do wymiany. To włosy i tak widać, a dbam o nie, a cycków eksponować nie będę ;p

Gość sunnyAnn
Kochana to i tak duzo. Cycki i wlosy to podstawa :p Probowalas modelowac buzke makijazem?...wiele mozna zrobic i nie mowie tu o tapecie

Gość fdsafdsf
łatwo powiedzieć zatuszować a jak ja chce wyglądac bez makijazu w miare normalnie?nie lubie sie malowac a pozatym co to za różnica skoro po niedługim czasie moja twarz wygląda tragicznie mimo makijażu

Gość cenzoorka
Malo ktora kobieta jest ladna bez makijazu. Umiejetny makijaz potrafi zdzialac cuda i wcale nie oznacza grubej tapety na twarzy.

Gość sunnyAnn
nie doradze Wam bo nie widze jak wygladacie...ale problem bardziej siedzi w Waszych glowach a nie w wygladzie. Jest sporo brzydkich dziewczyn ( wg kanonow madiow) , ktore sa usmiechniete i swietnie sobie radza w kontaktach z plcia przeciwna. Szczerze wg kanonow kafeteryjnych panow pewnie jestem niezlym pasztetem ale nie mam problemow z nawiazywaniem relacji mesko -damskich.Faceci w moim zyciu to przewaznie boscy przystojniacy ( szkoda tylko ze sie okazywalo ze beautiful mind byl tylko udawany by zdobyc). Tak wiec Kochane piekno trzeba najpierw znalezc w sobie by potem inni mogli je dostrzec :) Usmiech i pogodne usposobienie naprawde dziala cuda :) Kompleksy da sie wyleczyc tylko musicie brac pod uwage to, ze nie wszystko mozna w swoim wygladzie zmienic i trzeba to zaakceptowac by sie tych kompleksow pozbyc.

Gość ale o co chodzi konkretnie
z twoją twarzą? Włosy masz ladne a to bardzo duzo, nos tez nieduzy, z cerą nie masz klopotow wiec jaki masz problem ? :O Moze napisz do kogo znanego jestes podobna

Gość fdsafdsf
ja to nie mam prawie kontaktu z płcią przeciwną :o, jak patrze na siebie w lustrze to rzygac mi sie chce

Według mnie jeśli facet wybiera brzydką dziewczynę, to on pewnie ma niską samoocenę. Facet taki nigdy by nie poprosił ładnej dziewczyny, bo taka go onieśmiela.

Gość mi sie wydaje ze moze
sie spodobac facetowi brzydka dziewczyna bo kazdy ma inny gust, niektore dziewczyny dla innych dziewczyn sa niezbyt atrakcyjne a faceci za nimi lataja :)

Gość fdsafdsf
ja tylko dla swojej babci jestem atrakcyjna, dobre i to :D

Gość do evyy
wiesz co ewa? MI SIĘ wydaje

Gość za duzo kompleksow
Pewnie jestes przecietna dziewczyna jak wiekszosc z nas, wiec spokojnie mozesz sie facetowi podobac. Jakos nie zauwazylam, zeby faceci mieli same pieknosci za dziewczyny. Przestan sie przejmowac wygladem.

Gość Może sie podobac i ja jestem
tego definitywnym przykładem!!! Mój mężczyzna jest tak bardzo przystojny,ze czesto zastanawiam sie jak On w ogóle moze na mnie patrzeć;)

Gość ilo22
też należę do tych brzydkich ale co mogę zrobić ...jestem jaka jestem....pozdrowionka

Ludzie roznie sie zakochuja - jedni w urodzie, drudzy w czyjejs pozycji lub bogactwie a jeszcze inni w charakterze . Szkoda tylko, ze tak malo ludzi zakochuje sie w charakterze. Dzis raczej duzo kobiet patrzy albo jaka ktos ma pozycje i czy jest przy forsie albo na urode. Ile sie widzi w telewizji, ze stary, garbaty ale bogaty i pelno przy nim ladnych lasek. Czy biedny i brzydki ale z dobrym charakterem ma szanse na ladna dziewczyne ? albo czy brzydka ale z dobrym charakterem dziewczyna ma szanse dostac ladnego mezczyzne ? Chyba nie musze na to odpowiadac

Gość ilo22
święta prawda ...............no chłopaki wypowiadajcie się jak to u was??????????????????????????????????????????????

Gość Eve B.Good
Trochę skłamałam co do cycków - właściwie to mi się nie podobają - są za duże. Włosy za to są w porządku - mocne, zdrowe, gęste i ładnie się kręcą. Nos ujdzie, nikogo nie przestraszy, cera nieidealna, ale też okay. Co do makijażu - alez ja się maluję :). I to raczej dobrze - lkki podkład, puder w kamieniu dla zmatowienia, wokół oczu kreski dla podkreślenia, brązowe cienie, tusz...Właściwie makijaż jeszcze mnie ratuje, bo inaczej to w ogóle... Ale mam małe oczy, w dodatku okulary. Wyglądam na grzeczną, zahukaną dobrą uczennicę. Jestem gruba, nie jkoś monstrualnie, ale zawsze i, owszem, próbuję coś z tym robić, ale po pierwsze - miałam anoreksję, miałam bulimię, a teraz leczę się z ostatniej, po drugie - biorę leki hormonalne. I twarz mam taką dużą, szczękę szeroką, wiecznie rumieńce Wiem, że z tą moją samooceną to jest dramat, ale jakbyście mnie zobaczyli....I tez widuję na ulicy czasem brzydkie dziewczyny z przystojnymi facetami, no ale to są chyba wyjątkowe sytuacje, dziewczyny są być może bardzo pewne siebie albo super z charakteru, no i faceci na pewno nie zakompleksieni i pewni swoich uczuć. Ja jestem zwyczajna, przy znajomych nawet zabawna i fajna, ale tak poza to strasznie niepewna siebie...

Gość a jaki masz rozmiar stanika
bo ja mam 75 F i chłopy sie lampią :O ale czy to jest powodzenie, raczej nie

Gość
Cóż, moja największa miłość za piękna nie była. Ale dziewczę miało mózg, którego używało, nieużywane ciało, świetne poczucie humoru etc.

Gość Maciej82nztfe
"nieużywane ciało" ?? hehe :D

"Czy facetowi może się spodobać brzydka dziewczyna??" następne idiotyczne pytanie poproszę💤

Eve B.Good => Nie to ładne co ładne, a co się komu podoba. JAk koleś na raz startuje do 13 lasek 12 daje mu kosza i ląduje z najbrzydszą, to wszystko jasne. Ale jesli od początku uderza do śrdniawej to sprawa nie jest taka oczywista. A poza tym niezbyt ładną twarz może rekompensować figura, wielki cyc, etc. :)

Gość gosia taka jedna
A ja uwazam ze autorko przesadzasz. Mam kolezabnke - brzydka z natury jak nie wiem. Figury nie ma - jest szczupla, ale bezksztaltna- zero wciecia w talii, zero posladkow, zero biustu i krzywe nogi. Buzie to ma najgorsza z tego wszystkiego. I co robi? Ubiera sie jak gwiazda, opalona jest, wytapetowana i ma wlosy zrobione i MA POWODZENIE! Kobieta powinna byc szczupla a juz na pewno zadbana! Wtedy bedzie miala powodzenie. A jak nie bedzie miala powodzenia u wiekszosci to... kazda potwora znajdzie swojego amatora.

gosia taka jedna => Ma powodzenie bo wyglada na łatwą: potwór nie potwór... etc.

Gość gosia taka jedna
Moze byc :P

Gość rowniezEwa
wiesz, bardzo mi przypominasz mnie kilka lat temu. wiecznie zakompleksiona, zawsze widzaca tylko mankamenty swojego ciala- a to za duzy nos, a to za wysoka, nie wspominajac o za malych piersiach i krzywych zebach haha no i jeszcze duze stopy. teraz moge sie z tego smiac, ale uwierz- kiedys nie bylo mi latwo. nie wiem jak i kiedy to sie stalo, ze zmienilam nastawienie. pomyslalam sobie, ze wali mnie to zupelnie co mysla o mnie inni- zmienilam fryzure, wyskoczylam z workowatych portek, zamieniajac je na krotkie spodniczki. zawsze idac po ulicy mialam do twarzy przyklejony usmiech i w duchu myslalam ze nie jest ze mna jeszcze tak zle:) do 25 roku zycia bylam singielka, a pol roku temu znalazla mnie moja polowka (bardzo przystojny facet:) i do tej pory nie chce mi uwierzyc ze nie mialam przed nim nikogo (nie liczac pojedynczych randek niewypalow:) tak wiec GLOWA DO GORY, BANAN NA TWARZ I ZACZNIJ SIE ZMIENIAC!!!!! zobaczysz ze nawet male zmiany moga zdzialac cuda i jak szybko mogo ci odwrocic zycie o 180 stopni:) pozdrawiam i powodzenia