Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawelxxxxxx

jak powiedziec dziewczynie zeby sie odczepila

Polecane posty

Gość Pawelxxxxxx

Od 1,5 roku jestem w udanym zwiazku no i od niedawna pojawila sie pewna kolezanka spotkalem nie wiem ja moze ze 2 razy. Wie ze mam dziewczyne i ze jestem szczesliwy ale jak to mowi chce mnie sprobowac. Mowilem jej ze jestem szczesliwy z moja dziewczyno itd ale ciagle dostaje jakies glupie smsy żebysmy to tylko zrobili tak raz albo ze sex do niczego nie zobowiazuje. Ostatnio wyslala mi mmsa z jej piersiami zmienilem nr ale nic to nie dalo ktos ze znajomych dal jej nowy nr i dalej jest to samo :( wiec pytam sie jak odczepic sie od takiej dziewczyny??

Gość Pawelxxxxxx
taa ona do niej juz dzwonila a tamto ja powyzywala zreszto ma do mnie pretesje ze ona sie do mnie oddzywa

Gość człowieku
a Ą znasz? czy nie za bardzo? :D następnym razem odpisz jej ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ :D:D na pewno się przestraszy :D

Gość Pawelxxxxxx
ja jej mowilem ze mnie pociaga tylko moja dziewczyna itd ale ona mowi ze zmienie zdanie jak sie z nia spotkam.. ona ma chyba cos nie tak z glowa

wysłała ci fote piersi- było napisać że ma takie obwisłe wymiona że zamiast ci stanąć na wymioty cię wzięło.... napisać że jest brzydka , że ma krzywy nos , można wymyślić milion innych bzdur. Można napisać spierdalaj- ale nie lepiej być ciepłym kluchem , nie zapomnij za tydzień się pożalić że zostałeś zgwałcony :o ciota:o

Gość Pawelxxxxxx
nie o to chodzi czuje sie obserwowany przez nia bo czesta wie gdzie bylem itd zreszto raz napisala mi ze zajmie sie moja dziewczyno

Gość calkiem mozliwe
trzymaj te smsy i postrasz ja policja, jak noie przestanie idz do glin i sie dowiedz czy cos moga zrobic

Gość Pawelxxxxxx
myslicie ze moge zglosic to na policje?? bo to troche smieszne ze dziewczyna neka faceta?

Gość calkiem mozliwe
jak masz dowowy i jesli neka Cie od dawna, plus grozba ze zrobi cos Twojej dziewczynie powinna wystarczyc

Gość Pawelxxxxxx
ona napisala ze sie nia zajmie i tyle wiec nie wiem czy mozna to za grozby brac

Gość ojejciu jejciu co tu sie wyrab
:classic_cool: umow sie z nia i jak sie rozbierze to na nia nazygaj ::P

Gość Zwykła Zosia
ja bym na Twoim miejscy zgłosiła, ona czuje się że tak powiem bezkarnie, byc może to jakaś zołza jest i to że robi na złoś Tobie i Twej dziewczynie sprawia jej radośc, ktoś tam wyżej miał racje, jak przysłała Ci foto cycków to trzeba było odp że ma takie wredne cyce że o mało się nie porzygałeś..... zmień nr znowu, tylko daj nielicznym, ten nowy nr. albo jak komuś dajesz nowy nr to zawsze uprzedzaj że nie życzysz sobie żeby rozdaali Twój nr na prawo i lewo bo potem masz nieprzyjemności

Gość temat prowokacja
olej ją i tyle....niereagowanie powinno pomóc, jak nie będzie miała w Tobie słuchacza to sobie sama da spokój.

Gość Pawelxxxxxx
ja sie nie odzywam od 3 tygodni a mi pisze po 5 smsow dziennie

Gość Zwykła Zosia
dawaj jej nr tele to my jużjej tam nagadamy;p

Gość temat prowokacja
pewnie z czasem jej sie znudzi :)

Gość temat prowokacja
no dawaj tu jej numer, poradzimy sobie :)

Gość Pawelxxxxxx
takich infrmacji podawac nie moge bez konsekwecj prawnych to wiem

Gość goodcharlottka
Oj..przepraszma za wyrazenie..nie bądź ciotą. czemu nie nap jej zeby spierdalała?? moze sie wkoncu odczepi..gnój ją jak burą sukę...jak tak ci ona przeszkadza to juz dawno powinienies to zrobic. A swoją drogą podziwiam Cię za wierność dziewczynie...i nie miej do niej zalu ze czasem sie na Ciebie o to wydrze...ona dobrze wie ze to nie twoja wina ale poprostu mysle ze sie tym przemuje i musi sie jakos wyzyc;p zreszta ktora z nas by sie takim czyms nie przejmowała...ja bym zabiła taką dziwke;/

Gość dasdassa
ja kiedy jakaś laska nagabywała tak mojego brata, wreszcie się wkurwiłam zadzwoniłam i powiedziałam jej, ze nie życzę sobie przesyłania takich rzeczy mojemu chłopakowi i poprosiłam o maila - powiedziałam, że umieściłam te rzeczy w sieci..i jeżeli nie przestanie to wrzucę na jakiś portal i podam jej prawdzie namiary....

Gość dasdassa
laska nie wiedziała,że ja to ja.... ;)nienawidzi mnie do tej pory....

Gość maluszek pierdziuszekkk
rzuc jej nr tel na czat dla gejow lub lesbijek hihi