Fafo 5 Napisano 17 Maj Nie panikuj pisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 200 Napisano 17 Maj Daj mi czas chcę zrobić co trzeba i zrobię bez takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Mgła napisał: Daj mi czas chcę zrobić co trzeba i zrobię bez takich. Zrobię co będę musiał jeśli nie otrzeźwiejesz kończ z tym szambem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 200 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Zrobię co będę musiał jeśli nie otrzeźwiejesz kończ z tym szambem. Zobaczysz w tym tygodniu będę ogarniać co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 200 Napisano 17 Maj Nie o takie coś mi chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj To ostateczność mówiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 200 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: To ostateczność mówiłem. Musimy przegadać kiedy ona będzie ale nie tu i nie teraz. Wierzę że tego nie zrobisz. A ja swoje zrobię, zobaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj (edytowany) 1 minutę temu, Mgła napisał: Musimy przegadać kiedy ona będzie ale nie tu i nie teraz. Wierzę że tego nie zrobisz. A ja swoje zrobię, zobaczysz. Brzmi jak groźba. Edytowano 17 Maj przez Fafo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 200 Napisano 17 Maj W czas. Idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach