Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adios

Co czuje facet kiedy zrywa znajomość?

Polecane posty

myśli? zastanawia się co u niej? ma jakieś poczucie winy? a pisanie do niego po jakimś czasie? jaki efekt przyniesie? krótka informacja o powircie do poprzedniego związku, i że prawdziwego faceta poznaje sie po tym jak kończy a nie jak zaczyna..?

Gość maluszek pierdziuszekkk
stawia kreske pod tym co bylo i idzie sobie kulturalnie dalej nie zaprzata sobie glowy przeszloscia tylko mowi: bylo minelo i idzie dalej z podniesiona glowa ku nowej przygodzie:P

Gość to znaczy co
powrót do starego związku ma być "kończeniem" po którym rozpoznaje się faceta? Paliłaś coś? Rzuć bo ci szkodzi :O

malyjanio

po tym jak zakończył naszą znajomość - wróciłam do mojego byłego faceta.. chciałabym mu napisać że spadłam na cztery łapy i mam się świetnie..a on zachował się beznadziejnie... zrywanie przez gg chyba nie nalezy do dobrych obyczajów? co faceci?

kazdy sposob zerwania jest dobry najwazniejsze zeby szybko i w miare bezbolesnie pozbyc sie uwierajacego wrzodu na doopie tym bardziej gdy za rogiem czeka prawdziwe uczucie:)

Gość musze odreagowac
Czuje ULGE...a co ma czuc?

ee tam zaraz miłość - pewnie znalazł kolejną łatwą dupę :/ ale mimo wszystko twierdzę że faceic to tchórze. zamiast powiedzieć mi prosto w oczy rzucił jakies bez sensu "nie pasuję do ciebie " i zasłonił się pracą!! tchórz tchórz. To ja już mam więcej godności - zawsze mówię prosto w oczy. czego się bał? że rzucę mu sie do stóp szlochając "nie odchodź?".. phi! - tego kwiatu jest pół światu...

i tak cie ruszylo skoro musisz odreagowac na kafe i extra temat zakladasz zeby pouzalac sie na soba baby juz takie sa mowia: nie rusza mnie to, a sciska ich w dolku niemilosiernie i wystarczy jeden gooppi sms zeby sie posikaly ze szczescia

oczywiscie ze mnie ruszyło! i jasne że mi żal dupę ściska. Bo fajnie mi z nim było. ale chamstwa nie zniese. A czy twoim zdaniem to nie jest tchórzostwo parę zdan na gg? to juz tak trudno popatrzeć w oczy? tylko łeb w piach? nie mam szacunku do takich facetów. ulga? .. po czym? nigdy sie nie ograniczaliśmyy ani nie deklarowaliśmy?.. naszą znajomosć zniszczyła odległośc i tyle.

w tym momencie to on juz se klepie na gg z inna na zdania do ciebie szkoda mu czasu bezcennego po co ma wlasciwie pisac i szargac nadwatlone nerwy chce miec cie z glowy zeby zaczac kolejny rozdzial nowego zycia lepszego:P

wg niego lepszego kótżby mu dał tyle szczęścia niż ja? :D