Baba 49 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ta czarna dziura to owoce i warzywa w słoikach, dużo prania i na szczęście kino Robisz przewory tylko dla siebie, czy coś sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: ten sąsiad to nie za płotem. Tym bardziej dron się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Za mną to nawet komary nie latają. 🫣 A "bąki"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tym bardziej dron się przyda jutro odpalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 19 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Baba napisał: Proste a jak wymowne. Z przekazem, jednak nie do wyluzowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: jutro odpalam Tyle naszego co się poślinimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: A "bąki"? Ciiii. Damy bąków nie puszczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Z przekazem, jednak nie do wyluzowania Nie miało takie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Tyle naszego co się poślinimy A ja dziś to takiego chłopaka widziałam. Udawałam, że na niego nie patrzę. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Robisz przewory tylko dla siebie, czy coś sprzedajesz? Dla siebie. W tym roku idziemy na rekord kompotowy. Za to sosów pomidorowych chyba będzie niewiele, w tym roku nie mamy aż tylu krzaczków rodzących jak szalone. Ogórki szkoda gadać. W przyszłym tygodniu kupię z 5 kg do zakiszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Ciiii. Damy bąków nie puszczają. Ale tylko w teatrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 3 godziny temu Będziecie jutro gnić na forum czy macie świąteczne rozrywki? Bo ten mój jutro idzie do roboty na popołudniówkę A młode są u babci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 19 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, murb napisał: Tak! Ale najlepsze jest to, że ten jego pies to lata za taką suczka tej z parteru. A może to on lata za tą z parteru. 🫢Takie rzeczy na takim porządnym osiedlu. 🫣 Coś podobnego? Mi się wydaje że suczka lata za tym psem, wszystko możliwe. A że suczkę ma ona. to lata za tym co ma psa. Tak, tak. Romans się szykuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A ja dziś to takiego chłopaka widziałam. Udawałam, że na niego nie patrzę. 🫣 Mam tak specyficzny gust, że rzadko mi ktoś na mieście w oko wpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 19 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Baba napisał: Nie miało takie być A jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Coś podobnego? Mi się wydaje że suczka lata za tym psem, wszystko możliwe. A że suczkę ma ona. to lata za tym co ma psa. Tak, tak. Romans się szykuje Żeby to jeden. Tam do nich przychodzi jeszcze taki łysy i wychodzi dopiero rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam tak specyficzny gust, że rzadko mi ktoś na mieście w oko wpada. A my ciągle i jak na złość to są tylko młodzieńcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: A ja dziś to takiego chłopaka widziałam. Udawałam, że na niego nie patrzę. 🫣 Katem oka patrz, nie będzie widział Umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Żeby to jeden. Tam do nich przychodzi jeszcze taki łysy i wychodzi dopiero rano. Łysy z tatuażami na nogach, klacie rekach?. No to on u mojej sąsiadki też bywa, ale robotny facet, nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Katem oka patrz, nie będzie widział Umiesz? Stałam tak blisko jak się tylko dało i tak widziałam wzrokiem, że niby krajobraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Dla siebie. W tym roku idziemy na rekord kompotowy. Za to sosów pomidorowych chyba będzie niewiele, w tym roku nie mamy aż tylu krzaczków rodzących jak szalone. Ogórki szkoda gadać. W przyszłym tygodniu kupię z 5 kg do zakiszenia. Ale zawsze coś masz. Ja w tym roku nie zjadłam jeszcze dobrego pomidora i pewno nie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Łysy z tatuażami na nogach, klacie rekach?. No to on u mojej sąsiadki też bywa, ale robotny facet, nie powiem. U sąsiadki też? A to gagatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: U sąsiadki też? A to gagatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Będziecie jutro gnić na forum czy macie świąteczne rozrywki? Bo ten mój jutro idzie do roboty na popołudniówkę A młode są u babci. Jeśli nie wyskoczy coś z kapelusza, będę gnić w domu. Taka pogoda jest dla mnie zabójcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Gretta co powiesz na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, _ Gretta napisał: A jak? Pod rozwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Będziecie jutro gnić na forum czy macie świąteczne rozrywki? Bo ten mój jutro idzie do roboty na popołudniówkę A młode są u babci. Ja będę improwizować. Otworzę rano oko i będę czekała aż mnie cos natchnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, murb napisał: A my ciągle i jak na złość to są tylko młodzieńcy. Bardzo długo śliniłam się na jego widok https://i1128.photobucket.com/albums/m497/cigarettesonline/Celebrity Smoking/bruce-willis-smoking-cigar.jpg Edytowano 3 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Baba napisał: Ale zawsze coś masz. Ja w tym roku nie zjadłam jeszcze dobrego pomidora i pewno nie zjem. Moje są paskudne! Sklepowe lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Jeśli nie wyskoczy coś z kapelusza, będę gnić w domu. Taka pogoda jest dla mnie zabójcza. Dla mnie też. Od rana mam rolety w salonie pozaciągane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach