Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jasna cholerA

JESTEM JAK CIEN

Polecane posty

Gość no jasna cholerA

SWOJEGO FACETA.....CHOLERA PRACUJE OD RANA DO 16...NIE MAM CZASU DLA ZNAJOMYCH, DLA SIEBIE...PO POWROCIE DOD DOMU WOLA MNIE CALY DOM....HEJ POSPRZATAJ NAS, ZROB PRANIE... CHOLERA MOJ FACET ZAJEBISTY KOLES, Z FAJNYM STANOWISKIEM...DLA WSZYSTKICH AUTORYTET... JESTEM DO NIEGO DODATKIEM, JESTEM DZIEWCZYNA SWOJEGO FACETA...I NIKIM WIECEJ... ZNAJOMI GDZIES SIE ODDALILI...CI CO SA...HM...ZUPELNIE UTKNELI W MIEJSCU, NIE ROZWIJAJA SIE I ROZMOWY SPROWADZAJA WIECZNIE DO TYCH SAMYCH TEMATOW....MONOTONIAAAAAAAAAA A MI ZWYCZAJNIE BRAKUJE BLISKIEJ OSOBY... MOJ PARTNER WIECZNIE NIE MA CZASU...PRACA JAK CH... SAM LEDWO DLA SIEBIE ZNAJDUJE... NIE MAM DO KOGO NAPISAC SMS...TELEFON ZAWALONY NR MAX NA 30 MIEJSC...RESZTA WYKASOWANA...A TA MENTNA 30TKA...JUZ NIE MOJ SWIAT... CZUJE SIE CHOLERNIE SAMOTNA... WIECZORY SPEDZAM NAD KSIAZKAMI,I GRZEBIAC W NECIE... A OD RANA ZNOWU PRACA.....KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość na początek wyłącz capsa

Gość misia nie pysia
to bardzo smutne, też tak kiedyś miałam i nie skonczyło się ciekawie. odeszłam od faceta, zmieniłam pracę i przez 2 lata dochodziłam do siebie. ale obecnie jestem na prostej oby Tobie się udało - trzymam kciuki