Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie obejrzałam do końca

kto oglądał film klucz do koszmaru - the skeleton key

Polecane posty

przed chwilą oglądałam na płycie ale zacięła mi się (jakaś pewnie wadliwa kupiona z gazety) przed zakończeniem i interesuje mnie teraz ono, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?????

oh come ooooonnnn kto oglądał-nie cierpię jak tak mi się robi:(:(:( shit shit shit.......film nienajnowszy z 2005

Gość błaguniam was ludziki

Gość ej no kurcze przeciez zakoncz
enie to najlepsza czesc tego filmu i na pewnoe bedziesz zaskoczona...sciagnij sobie z netu film, nie bede ci psula ogladania :D

noż kurde blade....nie ściągam z neta bo mi antywirus nie przepuści....cholera ja to mam pecha, powiedzcie poprostu jak kończy się ten film, kiedyś sobie go obejrzę może a teraz chce wiedzieć

Gość kopie
a w którym momencie się zacięło?

a więc...zacięło się w momencie gdy Caroline przypłynęła do tego kolesia na łódce, powiedziała mu ze ta kobiecina z tego domu chciała ją zabić, usiedli na kanapie i jemu wtedy chyba zadzwonił telefon, albo cóś - dokładnie wtedy szlag trafił moją płytę z gazety

Gość kopie
hmmmmm oglądałam to dawno, a był już ten adwokat/młody facet który im pomagał? odkryła już kim oni na prawdę są?

Gość niezły horror
zakończenie najlepsze. byłam miło zaskoczona, bo prawie wszystkie obecne horrory to przewidywalne, nudne chały.

odkryła już kim są

Gość kopie
no to w ciele tego adwokata jest mąż tej babki i oni ją "porwią' i ta babka weźmie jej ciało, a ona w ciele tej babki trafi do jakiego szpitala, jak ją będą wkładać do karetki, to ten adwokat jeszcze powie, że ta stara babka zapisała jej dom, czyli chata dalej zostanie z tymi ludźmi. Mam nadzieje, że zrozumiałaś :P

Gość wpakują ją magią w ciało
tej starej kobiety, a w jej ciało wejdzie ta czarownica (zamiana). koniec przygnębiający - ona jako staruszka, ubezwłasnowolniona, nic nie może powiedzieć, co ją spotkało. a oni zabrali jej młode ciało i bye bye.

Gość no a ten
a ten adwokat (prawdziwy) jest w ciele jej męża - staruszka

ahaaa.....więc taki obrót sprawy....hm....to faktycznie ciekawe zakonczenie, mam nadzieję że jednak obejrzę kiedyś do końca. dzięki baaardzo:):):)

Gość gość
Po tym jak ona przyplynela do tego gościa to zadzwonił jemu telefon i on wyszedl a ta dziewczyna zauwazyla u niego dziwne rzeczy takie jakie byly za tymi skrytymi drzwiami. On podszedl do niej od tylu udusil ja nie do konca i zawiozl do te j babk. A babka sie pytala gdzie jest ben i ona powiedziala jej ze w szopie ta stara babka po niego poszla. Potem bylo jakos tak ze ta dziewczyna znalazla zaklecie przeciw wrogom że jak się otoczy okregiem i namaluje cos tam to nie przyjdzie do niej wrog ale w koncu ona sie nabrala bo chodzilo o to ze nie mozne wyjść z tego kręgu. I ta dziewczyna w to wierzyla i widziala jak inni a lustrach duchy ta stara babka jak przyszla to rzucila na nia to lustro i one zamienily sie cialami i t a dziewczyna byla taka inna i zla a potem tą babke i bena zawiezli do szpitala .

Gość surfer
Ja nie rozumiem jednego, czyje duchy były w ciele starej i adwokata, czy tych służących, czy dzieci z opowieści, służący w opowiadaniu starej uczyli dzieci magii, a może oni weszli w ciała dzieci, a duchy dzieci w ciała służących ?

Gość zeer
Proste. Jeszcze za nim sprzedano dom była ta zabawa. Pozniej znaleziono na strychu dzieci i tych dwojga murzynów. Prawdopodobnie juz wtedy zamienili sie cialami ale nikt o tym nie wiedzial. Powieszono służących-dzieci. Następnie sprzedali dom gdy juz dorośli wlasnie tamtemu małzenstwu. Znow zamienili sie cialami (rodzenstwo mialo umrzec zaraz po sprzedazy na wylew). Oni sie poztarzeli i zaczeli sxukac nowych cial. Los padl na prawnika. Reszte juz znacie :)

Gość zeer
Proste. Jeszcze za nim sprzedano dom była ta zabawa. Pozniej znaleziono na strychu dzieci i tych dwojga murzynów. Prawdopodobnie juz wtedy zamienili sie cialami ale nikt o tym nie wiedzial. Powieszono służących-dzieci. Następnie sprzedali dom gdy juz dorośli wlasnie tamtemu małzenstwu. Znow zamienili sie cialami (rodzenstwo mialo umrzec zaraz po sprzedazy na wylew). Oni sie poztarzeli i zaczeli sxukac nowych cial. Los padl na prawnika. Reszte juz znacie :) no i jeszcze przeciez są wypowiadane ich imiona pod koniec filmu gdy sie do sb zwracają..

Gość gość
Też oglądałam. Zawsze możesz sobie dobejrzeć w internecie

Gość gość
ją chroniło przec caly film to, ze w to nie wierzyla (voodoo czy tam hoodoo), ale kiedy na koniec uwierzyla (ze to moze byc prawda, ze ten prawnik jest tym starym) to ja to zgubilo i od razu mogli zapanowac nad jej cialem i je przejac.