Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fujkaa

Nasza wymarzona waga - zaczynamy!

Polecane posty

paaatrycjaaa Bardzo dziękuję za rady :). A to Danmleko.... bardzo lubie :P:). Co powiesz na odwiedzanie tego topiku:)? Chętnie posłucham Twoich rad...

Wiesz jeśli pijesz to danmleko raz na jakis czas to tragedii nie ma;) a nie możesz sobie zrobić np. kakaa takiego: 200ml wody 50m mleka o,5% łyzeczka kakaa i slodzik (jesli lubisz slodkie) zaoszczedzisz mase kalorii:P Nie jestem ekspertem,ale jeśli chcesz to chętnie będę tu zaglądać i dorzucać swoje 3 gr;)

paaatrycjaaa Powiem Ci szczerze, że w przekształcaniu jedzenia na zdrowe i mniej kaloryczne jestem słaba :P. Nie odchudzałam się nigdy, bo nie czułam takiej potrzeby. Bardzo byłoby mi miło gdybyś tu zaglądała, chętnie dostosuje się do Twoich porad!

Wszystkiego da się nauczyć:) na prawdę można jeść smacznie,zdrowo i małokalorycznie:) no i przy tym chudnąć :) Odchudzanie nie polega na tym żeby jeść mało a niezdrowo,trzeba jeść normalne ilości ale "nieszkodliwych" rzeczy:) Dobrze tak więc będę tu zaglądać:)

Właśnie się obudziłam, więc nie będę pisac co jadłam na śniadanie, bo jeszcze nie jadłam hehe :) fujkaa ehh kochana ty to się powstrzymujesz aż tak, a ja wczoraj obiadek zjadłam normalny tj. ryz warzywa gotowane :) Poźniej w barze wypiłam 3 piwka więc dzisiaj brzuszki żeby to zrzucic :)

Jak dawno tu nie byłam... Upartek, zaglądasz tu czasem :)? Jak tam u Ciebie? U mnie pojawiło się 60 na wadze :). Pozdrawiam :*.