Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ram tam tam

Zmyjcie tapete.

Polecane posty

Gość Ram tam tam

Zadna bez makijazu sie nie pokaże. Dla mnie piekne sa bez makijazu!a tak to co? Zamiast ust widze szminke! Zamiast oczu tone tuszu i kredki zamiast rumiencow. Puder tfu. Tfu.. Takie me zdanie.

Gość Ram tam tam
Kazda fotka taka tu taka jest

Gość nie no nie zniese
Jestes kobieta?

Gość Ram tam tam
Nie facetem. Tak na poważnie teraz. Kobiety najpiekniejsze sa bez makijazu.

Gość pokerzystka2
a faceci najpiekniejsi sa z makijazem:)

Gość Ram tam tam
Brzudule sie nie maluja tylko?Piekne też to robia. Nie potrzebnie! I nie tlumacz sie tak. Mnie twoj wyglad beboku nie interesuje.

Gość Ram tam tam
Teraz prosze wszystkie kobity o fotki bez makijażu! No czekam

Gość Ram tam tam
Bo mi redtube nie dziala :(

Gość Ram tam tam
Bo taka prawda jes! I koniec! Moja sie nie maluje! Nie potrzebuje tapety. Ale to nie chodzi o to! Udajecie piekne z tapeta a bez niej z chalpy nie wychodzicie

Gość Ram tam tam
No! Pokazaly sa prawdziwa twarz podszywajac sie. Nara

Gość rampampamam
smieszna mnie faceci,czy kobeity ktorzy twierdza, ze tylko brzydule sie malują, zeby sie zrobic z raszply na pieknosc. jednak niestety, jak ktos jest naprawde brzydki, makijaz mu nie pomoze taka na przykład Barbara Streisand bez makijazu i z makijazem wyglada tak samo brzydko, a moze nawet gorzej z makijazem, bo widac, ze stara sie usilnie upiekszyc swa watpliwą urode. Natomiast ładna kobieta i do tego z ładnym naturalnym , nie przesadzonym makijazem, wyglada seksownie, kobieco i ponętnie.. I NIE CHODZI MI O MAKIJAZ MASKE, jak pisałą jedna z kobiet nade mna(chyba laska nie wiesz co to dobry make up)tylko o naturalny makijaz rozswietlajacy.Piszesz lasko ,nade mna zes taka piekna i naturalna i ze nie potrzebujesz makijazu, a ja ci w to nie wierze, bo nie ma kobiety tak idealnej, ktora niepotrzebawała by zeby czegos ukryc makijazem, lub cos podkreslic (to co ma piekne)makijazem..a jesli jestes nadal przy zdaniu, ze makijaz ci niepotrzebny pokaz zdjecie wklej..na www.imageskack.us mozna wkleic..to swtierdze czy ci make-up niepotrzebny bo sie akurat na tym znam i w tym specjalizuje:)

Gość Ram tam tam
Jestem chlop z krwi i kosci pani makijazystko.

przyznaję sie bez bicia, maluję tylko rzęsy i nakładam odrobine błyszczyku. Nie używam natomiast fluidu i podobnych świństw w ogóle to nie wiem co z tym sie robi:P. Nie no przesadziałam troche ale naprawde nie muszę czegoś takie używac bo jak narazie buźkę mam idealna:)

Gość Ram tam tam
Gdzie na stronie dla pasztetów

a jakim prawem wymagacie od kobiet zrezygnowania z makijazu? kosmetyki od tego wlasniie sa. Jedne kobiety ich uzywaja a inne nie.I wcale nie prawda ze maluja sie tylko te brzydkie a te ladne to takie naturalne chodzą. Maluja sie te ,ktore maja na to ochote. Ja osobiscie maluje sie codziennie,mozna powiedzie ze wykonuje pelny makijaz.Lubie to robic i jak jestem pomalowana to jestem bardziej pewna siebie.I nie rozumiem co to komu przeszkadza. Komus sie nie podobaja pomalowane laski to juz chce zeby zadna sie nie malowala? Niech sobie szuka dziewczyny bez makijazu i nia sie interessuje a nie czepia sie innych.

Gość pokerzystka2
my zmyjemy tapete, a ty przestan sie golic oki?

Ramtamtam-widze ze ta twoja jak sie wyraziles ma ciezkie zycie z toba. Asceza normalnie:D

Gość Nemelle
Czemu ludziom ciezko uwierzyc ze ktos jest ladny i sie nie maluje, ja lubie sie fajnie ubrac, uczesac i nic wiecej nie potrzebuje, jedyne co to czasami ciemne cienie uzyje, na impreze no i tusz do rzes

ale mi nie jest ciezko w to uwierzyc.mam wiele ladnych kolezanek ktore sie nie maluja.mamm tez takie ktore sa ladne ale np z bardzo delikatnym makijazem wygladalyby super.Ale ja ich do tego nie namawiam i nie zmuszam.Dlatogo nie zmuszajcie mnie i mi podobnych do rezygnacji z makijazu.

Gość julkaaaaaaa1234
ja zaczelam sie malowac od tamtego roku,wczesniej czasami byl tlyko tusz do rzes teraz maluje sie ale nie robie maski,nawet cieni do oczu nie uzywam,ale naprawde jak kobieta umie sie malowac NIE wymalowac to tylko wychodzi na plus,chodzi o podkreslenie urody,podoba mi sie moja twarz,ale jeszcze bardziej z makijazem pozdrawiam

Gość zepsuta drukarka
ja nie wyobrazam sobie wyjsciaz domu bez odrobiny pudru na twarzy a to dlatego ze jestem blada i mam dosc tlusta skore i puder mi ja fajnie matowi. a tak w ogole to obecnie kosmetyki sa dobrej jakosci i nie szkodza skorze a wrecz nieraz pomagaja!!! ale jakbym nie musiala to tez bym sie nie malowala.zazdroszcze laskom z pieknymi cerami

Gość hgwhgw
a ja w ogóle nie robię sobie makijażu. Szkoda mi czasu na nakładanie tego wszystkiego a później zmywanie. W ogóle nie wyobrażam sobie jak dochodzi do zbliżeń podczas gdy kobieta ma na sobie makijaż. Facet ma puder całować? Wydaje mi się to obrzydliwe.