Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy_co_zrobi

Kierowcy

Polecane posty

Gość Pomocy_co_zrobi

mam dosyc, dlaczego niektorzy kierowce to takie posrane pjace, ze jak sie przygladam, kurczowo trzymaja kierownice i nie widza co sie dzieje do okola? jezdza miastem 30km/h i mysla ze jezdza najlepiej. Przeciez robicie wieksze zagrozenie innym i sobie nie ktos kto jedzie normalna predkoscia... nie mowiac ze poza miastem jakis kretyn jedzie 60km/h niewiem jak dostwaliscie prawojazdy, ale rece opadaja... nie mowiac o niedzieli gdzie wyjezdzaja same dzbany!

Gość taa taki Szumacher jak ty
to musi cierpieć :( może zapisz się na jakąś terapię dla piedolniętych?

Gość errte
a ja uwielbiam tych co na ulicach miasta grzeją ponad 100km/h i to jeszcze obok szkół. TO SĄ DOPIERO DEBILE

Gość posralo cie
lepiej zeby jechali 30 km/h niz mieli sie/kogos zabic

Gość polejka
przykro mi ze to pisze ale najgorszymi kierowcami sa kobiety :O kiedys byla wymowka, ze to dlatego tak sie uwaza bo malo wzglednie kobiet jest kierowcami teraz to sie wlasnei widzi jaka to prawda. 99% kobiet uwaza ze jest na drodze sama albo ze droga nalezy do nich. maluja sie, poparwiaja fryzure, ogladaja paznokcie, gadaja przez telefon, zajezdzaja droge, stoja pol godziny na skrzyzowaniu choc nadjezdzajace auto jest 10 km od skrzyzowania czekajac chyba az bog ich sam popchnie, albo tez wyjezdzaja jakby to ze sa kobietami dawalo im prawo do pierwszenstwa :O jednym slowem tragedia. Jak jade i widze, ze albo ktos sie wlecze, albo wyprzedza na 3, albo stoi na srodku i nie wie co poczac dalej, albo wyjezdza nie patrzac na znaki kompletnie to uwierzcie mi w 99% to jest kobieta :O

Gość polejka
na szczęście ja wyjezdżam samochodem tylko w niedziele po zakupy do marketu

Gość polejka
gdy jade moim gruchotem odpadaja od niego czesci :/ boje sie ze zatamuje droge co robic?

Gość kewlaid
a mnie wkur**** jak jade do miasta i przejezdzam przez kilkanascie wiosek gdzie jest ograniczenie do 40 :o ja i tak jade za szybko bo smigam 60 a te debile zwlaszcza w firmowych autach czasem trabia i migaja dlugimi. . .. wyprzedzic mnie za bardzo nie moga bo hehe droga taka waska ze heh to jednokierunkowa powinna byc ale to inan sprawa :P i jedzie taki baran meter za mna i w razie gdyby ktos wyskoczyl na droge bo domy po obu stronach drogi yo by mi gamon tyl skasowal 😠 a po zabudowanym szybciej jezdzic nie mam zamiaru :classic_cool:

Gość polejka
ci z firmowych to juz w ogole inna bajka jak zreszta wszystkie lyse drechy w BMW :O

Gość kewlaid
niedawno mialem niezly ubaw jak wieczorem jechalem i jeden kretyn ktoremu sie bardzo spieszylo a ograniczenie do 40 jest :o on smigal chyba ponad 100 i wyprzedzajac mnie prawie lusterko mi rozjebal palant 😡 a kilkaset metrow dalej pod szkola suki go zgarnely :D :classic_cool:

Gość kewlaid
Pzyznać jednak muszę, że moją radość nieco kwasi fakt, iż przyglądając się jak zgarniają tego kolesia przypieprzyłem w radiowóz i mam sprawę w sądzie grodzkim :O No ale opłaciło się :classic_cool:

Gość kewlaid
słaby podszyw :P

Gość heheheh
podszyw u gory mnie rozwalil :D:D:D

kobiety najgorszymi kierowcami? dzisiaj jakiś pan albo był ślepy, albo nie widział, że obowiązuje na dordze coś takiego jak zasada prawej strony i o mało we mnie nie przydzwonił :/ że o zawalidrodze co poza miastem jedzie 70km/h środkiem drogi nie wspomne.