Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM CO MYSLEC

Pytanie do facetow-Wazne!!!!

Polecane posty

Gość NIE WIEM CO MYSLEC

Faceci jak byscie zareagowali gdyby dziewczyna ktora znacie 5lat...ale tak naprawde sie dobrze nie znacie,bo nie zawsze mieliscie dobry kontakt...oznajmila wam ze was kocha?I to naprawde przez te lata wszytskie mysli tylo o was,ze znam jego wady,ze wiele razy zranil.ale mimo to nie moze zapomniec i kocha?Jak byscie wtedy zareagowali?Wysmiali ja??

Gość NIE WIEM CO MYSLEC
NO ON TA dziewczyna bardzo lubi ,uwaza za atrakcyjna...i wie ze ta laska cos czuje do niego....tzn.ze sie jej podoba ale ona mu nigdy nie wyznala ze go kocha prawdziwa miloscia,poniewaz on nie zrozumial by tego jak mozna kogos tak kochac nie bedac z nim w zwiazku:(

Gość NIE WIEM CO MYSLEC
ejjjjj no wypowiedzcie sie jeszcze:( Plisssssssssss

Gość Magierfakier
Jak trafi Ci sie kutas to Cię będzie co jakiś czas ale pamiętać będzie tylko o Tobie wetdy gdy będzie mu się chciało. A jak jest spoko, to zostaniecie mężem i ... mężem :D

Gość dfhedtyy
nie sadzisz ze są różni faceci i nie każdy zrobił by tak samo? wiec co ci da to że tu o to pytasz?

Gość NIE WIEM CO MYSLEC
ona mu jeszcze tego nie wyznala:-o czytajcie uwaznie:-o

Gość kawusia z mleczusiem
Moim zdaniem facet ograniczy kontakty z toba. Nie radze tak sie wywnetrzniac.

Gość zaryzykuj
i powiedz mu, bo lepiej wyjaśnić niejasną sytuację do końca, niż latami tkwić w niewiedzy... Ja też znam 5 lat jedną pannę, bardzo rzadko ją widuję, ale jakby mi wyskoczyła z czymś takim, to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. No ale ja jestem dziwakiem i moje reakcje nie są typowe :P