Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pariss

Drukarka laserowa A3 - JAKA!!!! Pomożcie

Polecane posty

Napiszcie jaką kupic drukarke laserowa A3, czy wszystkie są tak bardzo drogie? Patrzę i oczom nie wierzę.

Gość jeden_moment
Drukarki laserowe A3 są paskudnie drogie, ale warto wydać na nie te kilka tysięcy i mieć na wiele lat spokojną głowę. My w biurze mamy OKI. W porównaniu z innymi markami ich ceny są konkurencyjne, więc jeśli jeszcze nie kupiłaś tej drukarki to polecam rozejrzeć się w sklep-oki.pl :)

Gość SYMBOLIKA KODU KRESKOWEGO
samsung scx 410 ja takiej uzywam

Gość Robb_starkt
No ja nie mogę narzekać na pewno na swoją drukarkę od XYZ printing (kupowałem stąd - www.aemca.pl ). Była wyjątkowo tania, bo kosztowała trochę ponad 2 tyś, więc trochę obaw co do jakości miałem. Ale wszystko pracuje elegancko, automatycznie podaje materiał, nie zacina, jest instrukcja po angielsku.

Gość gość
Ja kupilem taka sama lub pokrewny model troche taniej w tym miejscu www.markor.com.pl

Gość ayris
Bardzo duży wybór drukarek znajdziesz na http://www.activejet.pl/ Sprawdź sobie ich parametry i wybierz taką, która najbardziej ci odpowiada. Ja też myślę o zakupie nowej bo moja ostatnio coś się zacina i robi zatory. Wkurza mnie to strasznie bo muszę drukować po kilka razy.

Gość gość
www.xeromania.pl - firma ma od nich cały sprzęt. Mają leasing 0%, super okazja do kupna sprzętu :)

Gość dorjan
zobacz sobie na avans.pl wszystko zależy jaki budżet posiadasz xD

Gość gość
Nasze sprzęty biurowe pochodzą z http://www.hicopy.gdansk.pl/urzadzenia-biurowe U nich także serwisujemy, kupujemy tonery etc. opłaca się. Dla początkujących firm fajna jest możliwość wynajmu i rzeczywiście przez pierwszy rok wynajmowaliśmy od nich drukarki, faksy etc.

Gość lukanioo
wydaje mi się że jedną z lepszych będzie canon, ja swoją zamawiałem na bestprint24.pl mają dobrą obsługę, która pomoże dobrze wybrać

Gość gość
co wy tyle drukujecie ?

Gość gość
Ja kupiłam taką na electro.pl i jest ich tam duży wybór za dość małe pieniądze.

Gość gość
Taka żeby zamienniki do niej pasowały ;)

Gość gość
Ja na to zwracałam właśnie uwagę bo zamienniki jak kupuję to na prawdę sporo oszczędzam a i wcale nie są gorsze.

Gość gość
Ja drukuje tyle papierów do roboty :) Drukarka nie stygnie ;)

Gość gość
Spory wybór drukarek laserowych ma firma Zizako https://www.zizako.pl. Ja do swojej firmy kupowałem drukarkę i akcesoria komputerowe właśnie od nich. Jeśli ceny sa dla was wysokie, to zawsze można skorzystać z możliwości wynajmu tego typu sprzętu, bo w biurze ciężko się bez tego obyć.

Gość gość
Ja ostatnio zaopatrzyłem swoją firmę w sporą ilość sprzętów z oferty http://fujifilmsericol.com.pl . Posiadają bardzo szeroką ofertę, dlatego warto zajrzeć pod ich www i rozejrzeć się za ofertą. Super jakość warta swojej ceny. :)

Gość gość
Ja też dużo drukuję, toner mam z active jet, mega dobry i wydajny.

Gość gość
Zamienniki tej firmy sa mega dobre , toner bardzo wydajny, ja od lat tylko tej marki zamienniki kupuję.

Gość gość
Active jety są na prawdę w porządku, także jak chcesz zamienniki to za tymi się oglądaj. drukarka brother, hp...

Gość gość
Ja mam niedrogą drukarkę i też od lat kupuję tylko i wyłącznie zamienniki.

Gość gość
Zamienniki sa w porządku, takie jak active jety są bardzo dobre, toner jest wydajny.

Gość gość
zamienniki polecam bo opłaca się, szczególnie firmowe, bo jakością nie odbiegają od oryginału, active jet sa bardzo ok.

Gość gość
Zamienniki są w porządku, te właśnie od długiego czasu kupuję i nie było żadnej awarii.

Gość gość
Tylko zamienniki i to już od lat je kupuję, na nic nie narzekam bo idealnie chodzą.