Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaaaaaa

czy zakochanemu facetowi staje na widok innych panienek?

Polecane posty

Gość paulinaaaaaaa

może dla niektórych pytanie wyda się naiwne, a odpowiedź oczywista, bo biologia jest biologią... Mam jednak wątpliwości, czy są momenty u faceta, że wszystkie jego myśli krążą wokół jednej kobiety, blokując instynkty na tyle skutecznie, że nie reaguje na obce, atrakcyjne kobiety?

Gość paulinaaaaaaa
jasne, ale czy są prawdziwie zakochani faceci, którzy nie reagują na inne? Faceci, którzy potrafią tak mocno kochać jak kobiety?

Gość paulinaaaaaaa
własnie nie - nie ragują tak. Mówimy tutaj o kobietach, które kochają swojego faceta. Żeby się podniecić muszę się chwilę skoncentrować na takim pragnieniu, nie działa tu automat...

Gość paulinaaaaaaa
Ja żeby się podniecić potrzebuję "historii", bliskości - facet reaguje automatycznie... Jest to dla mnie trudne do zrozumienia, nie chodzi tutaj o zwykłe tupanie nóżką... a czy któryś by się przyznał do takiej erekcji swojej ukochanej? Czy myślicie, że takie zeznanie mogłoby zranić kobietę?

Gość paulinaaaaaaa
to nie staje automatyczne? To co jest pierwsze? Myśl? skoro myśl, to dlaczego facet nie może tego zahamować? Zaznaczam - kochający!

Ale autorka pewnie bravo czyta z zapałem. Bo ja nie wiem, gdzie indziej takie bzdury piszą... Chyba, że jej rówieśnicy (wiek 15 lat) tak mają :)

sluchaj, facetowi nawet staje rano gdy sie przebudzi. i nie potrzebuje do tego podniecenia. jest to spowodowane tym,ze organizm specjalnie doprowadza krew do czlonka, kontrolnie aby sie nie zastal. tak samo podniecic moze sie facet i nie koniecznie musi mu od razu czlonek stanac. i u kazdego faceta jest roznie, zreszta tak jak i u kobiet

czy zakochanemu facetowi staje na widok innych panienek? moze uwierzycie moze nie..? jestem zakochany, a i mnie stanał... przed extra panienka ktora własnie przechodziła przez droge.... bo w tym moim aucie często mi klema z akumulatora spada... musze wziasc sie za to i w koncu to naprawic :D:D:D

Nie stanie Ci fura jak klema spadnie brat :P więc to nie była klema a ewidentnie twój fallus :D

ciekawe czemu kobiety zadaja zawsze pytania pt. "czemu faceci sa gorsi od kobiet, bardziej zlosliwi, zli, zdradzajacy, glupsi itp." i podaja przyklady ktore rownie dobrze dotyczyc moglyby kobiet

Żal mi takich dziewczyn, jak ta autorka. Świadomość żadna, wiedza żadna :(

Nie stanie Ci fura jak klema spadnie brat więc to nie była klema a ewidentnie twój fallus spiesze ci wyjasnic...ze jak klema spadnie ci z akumulatora, to nastepuje całkowite odciecie pradu w aucie i chcac czy nie chcac samochód zostaje unieruchomiony...:D

Gość tyytyty
Ja tam się nie znam ale... podejrzewam że gdybym była facetem i gdybym była z taką osobą jak autorka tematu, z tymi jej "przemyśleniami", to by mi OPADAŁ na sam jej widok, a co dopiero gdyby się odezwała.

Gość ja nie wiem czemu się czepiaci
czepiacie nie każda kobieta wychowuje się z ojcem, bratem, kuzynami, kolegami, nie każda maca się z kolesiami od podstawówki, żeby skonczyć na seksie w zaawansowanym wieku 15 lat ja też parę lat temu, a nie byłam już dzieckiem niewiele o tym wiedziałam - jak "działa" facet musiałam się tego po prostu nauczyć to pytanie jest całkiem rozsądne

Gość ljljjj
gdzie sie kłóci?